Συναρπαστικό Σαββατοκύριακο, γεμάτο Πανιώνιο για τους Πάνθηρες

Συναρπαστικό Σαββατοκύριακο, γεμάτο Πανιώνιο για τους Πάνθηρες

Συναρπαστικό Σαββατοκύριακο, γεμάτο Πανιώνιο για τους Πάνθηρες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 654 ΦΟΡΕΣ

Την πρώτη επίσκεψή τους στην ακαδημία των Πανθήρων έκαναν ο προπονητής του «Ιστορικού» Γιάννης Αποστολάκης και ο διατροφολόγος της ΠΑΕ Γιάννης Καραμήτσος. Πέρα από τις προπονήσεις αξιολόγησης, έγιναν εργομετρικά τεστ και όλα τα παιδιά μπήκαν στην «κυανέρυ

Το πρώτο από τα συναρπαστικά και γεμάτα Πανιώνιο Σαββατοκύριακα που θα ακολουθήσουν πέρασαν τα παιδιά της ακαδημίας των Πανθήρων.

Η συνεργασία του ροδίτικου συλλόγου με τον «Ιστορικό» ενεργοποιήθηκε και στην πράξη και στο πλαίσιό της, ήρθαν στο νησί ο προπονητής των τμημάτων υποδομής των Νεοσμυρνιωτών Γιάννης Αποστολάκης και ο διατροφολόγος της ΠΑΕ Γιάννης Καραμήτσος.

Το Σάββατο, όλοι ανεξαιρέτως οι μικροί Πάνθηρες συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο των προπονήσεων αξιολόγησης που έγιναν στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο και στις εγκαταστάσεις του «Oasis Soccer Club», όπου διενεργήθηκαν την Κυριακή, πιθανότατα για πρώτη φορά στη Ρόδο, εργομετρικά τεστ, με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων που έφερε μαζί του το «κυανέρυθρο» δίδυμο!

Τα αποτελέσματά τους, όπως και αυτά του λεπτομερούς ελέγχου που διενήργησε ο κ. Καραμήτσος, θα μεταφερθούν στην ατομική καρτέλα του κάθε ποδοσφαιριστή και θα καταχωρηθούν στη βάση δεδομένων του Πανιωνίου, που θα συνεχίσει να ελέγχει πολυεπίπεδα την εξέλιξη και την πρόοδο των παιδιών.

Το διήμερο έκλεισε εξίσου εποικοδομητικά στα γραφεία των Πανθήρων, καθώς ο διατροφολόγος του «Ιστορικού» ενημέρωσε τους γονείς για τα «μυστικά» της διατροφής των παιδιών, μοιράζοντας στο τέλος ενημερωτικά φυλλάδια.

Οι άνθρωποι των Πανθήρων είναι ενθουσιασμένοι από την επαγγελματική προσέγγιση και το υψηλό επίπεδο γνώσεων των συνεργατών τους του Πανιωνίου και αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον υπεύθυνο των δικτύων ακαδημιών του ΠΑΕ, Στέλιο Αποσπόρη, για την ειλικρίνειά του, τη συνέπειά του και την έμπρακτη στήριξη της κοινής προσπάθειας.


Τα καλύτερα είχαν να πουν για τα όσα είδαν κατά την πρώτη επίσκεψή τους και οι εκπρόσωποι των «κυανέρυθρων» και το μόνο βέβαιο είναι πως οι σχέσεις των δύο συλλόγων θα γίνουν ακόμα πιο στενές, μέσα σ’ ένα δημιουργικό και κοινά επωφελές πλαίσιο.

Εξυπακούεται πως οι Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Καραμήτσος (παρακολούθησαν τα επίσημα παιχνίδια των ομάδων των Πανθήρων) θα έρχονται στη Ρόδο ανά τακτά χρονιά διαστήματα, ενώ οι Πάνθηρες αναμένεται να πραγματοποιήσουν την πρώτη επίσκεψή τους στην έδρα του «Ιστρικού» την περίοδο των εορτών, για να λάβουν μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει με τη συμμετοχή αρκετών ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Πιθανό να ανέβει και τρίτη ομάδα

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας