Τα βρήκε σκούρα η Κατταβιά στη Μαλώνα

Τα βρήκε σκούρα η Κατταβιά στη Μαλώνα

Τα βρήκε σκούρα η Κατταβιά στη Μαλώνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 130 ΦΟΡΕΣ

Σκληρό καρύδι αποδείχθηκε χθες ο Άγιος Γεώργιος, αλλά οι φιλοξενούμενοι με τον Ανανιάδη σκόρερ (0-1), πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου

Εικόνα καλύτερη απ’ αυτήν του πρωταθλήματος στη Νίσυρο το περασμένο Σάββατο όταν και συνδυάστηκε με τη βαριά ήττα, παρουσίασε ο Άγιος Γεώργιος χθες στη Μαλώνα για το Κύπελλο κόντρα στην Κατταβιά.

Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το «εισιτήριο» της επόμενης φάσης ύστερα από τη νίκη τους με 0-1 χάρις σε γκολ του Ανανιάδη στο 58’. Η Κατταβιά ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ο Άγιος Γεώργιος προσπαθούσε κυρίως με αντεπιθέσεις να σημειώσει ένα γκολ και ν’ αλλάξουν οι ισορροπίες.

Η αλλαγή και η είσοδος του Μαντινάου στο δεύτερο ημίχρονο όμως λειτούργησε ευεργετικά για τους φιλοξενούμενους και την εξασφάλιση της παρουσίας τους στη συνέχεια του θεσμού.

Όσον αφορά τη ροή των φάσεων, η Κατταβιά είχε την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 2’, όταν το πλασέ του Πάπα από θέση τετ-α-τετ απόκρουσε ο Σαρούκος με τα πόδια. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φαρμακαλή με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ στο 33’, αλλά η Κατταβιά έφτασε στο πολυπόθητο γκολ στο 58’ μετά από κόρνερ του Κιλασίν από δεξιά και κεφαλιά του Ανανιάδη στο δεύτερο δοκάρι.

Τρία λεπτά μετά, ο Πάπα έβαλε περίεργα φάλτσα στην μπάλα για να αιφνιδιάσει τον Σαρούκο ανεπιτυχώς, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 65’ σημάδεψε με εκτέλεση φάουλ από τα 40 μέτρα το οριζόντιο δοκάρι, για να πετάξει άουτ τη μπάλα στην επαναφορά ο Νασόπουλος.

Οι Κατταβενοί είχαν κι άλλο δοκάρι, αυτή τη φορά με το Μήτρου στο 68’, και το σουτ του μέσα από την περιοχή, χάνοντας ο ίδιος παίκτης νέα ευκαιρία στο 75΄, όταν το πλασέ του έδιωξε ο Γιωργάς.

Ο Άγιος Γεώργιος απείλησε πια στο 80’ με το δυνατό σουτ του Κωστόφ που απόκρουσε ο Καβουκλής, ενώ το διαγώνιο σουτ του Κιλασίν από πλευράς Κατταβιάς, έδιωξε ο Σαρούκος με δυσκολία στο 87’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταμάτης Αντωνάς με βοηθούς τους Μπέκα και Τσιβίτη.

Άγιος Γεώργιος: Σαρούκος. Σκορδάς, Παρδαλού (86' Μουστακέλης), Φαρμακαλής (59' Μπρισνόβαλης), Κόπελος, Κοντόγιαννος, Γιωργάς, Χατζηνικολού (46' Παλογιάννης), Αφαντενός (81' Σεμετάι), Κουτσουμπάρης, Κωστόφ.

Κατταβιά: Καβουκλής, Ανανιάδης, Μαριεττάκης, Κιλασίν Κ., Δημητριάδης, Κούτσι (83' Γιοβάν), Τραγάκης (46' Κουμπιάδης), Πάπα, Τοπάλ (46' Μαντινάος), Νασόπουλος, Μήτρου

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους