Ιάλυσος: Να γίνονται οι ευκαιρίες γκολ...

Ιάλυσος: Να γίνονται οι ευκαιρίες γκολ...

Ιάλυσος: Να γίνονται οι ευκαιρίες γκολ...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 89 ΦΟΡΕΣ

Βάρος στην επιθετική λειτουργία του Ιάλυσου ρίχνει στις προπονήσεις ο Κώστας Βασιλακάκης

Η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με το Λουτράκι, ξεκίνησε ήδη για τον Ιάλυσο. Μάλιστα για να συμβεί αυτό κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος, μιας και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο Κώστας Βασιλακάκης, δεν μπορεί ακόμα να δεχθεί πώς η ομάδα του δημιουργεί σε όλα τα ματς τόσες πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν τις μετουσιώνουν σε γκολ οι παίκτες του.

Αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησε από χθες τις εντατικές προπονήσεις, στις οποίες ρίχνει το βάρος στην επιθετική λειτουργία, εφαρμόζοντας συστήματα και τακτικές, που θα ταιριάζουν στους παίκτες που διαθέτει ο Ιάλυσος.

Παράλληλα γίνεται προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού του Πόποβιτς, ο οποίος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία τον τελευταίο καιρό καθώς…δεν σκοράρει, αλλά και η ομάδα δεν φτάνει στις νίκες.

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, είναι στην διάθεση του Κώστα Βασιλακάκη και σε κανονικούς ρυθμούς ο Δήμας, ο οποίος δεν έπαιξε στον Κορυδαλλό κατά της Προοδευτικής.

Όλα αυτά δειχνουν πώς οι «ερυθροκίτρινοι» σαφώς και δεν είναι ικανοποιημένοι από την ήττα τους στον Κορυδαλλό. Είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν ακόμα περισσότερο και να «γυρίσουν» την υπάρχουσα κατάσταση, υπέρ τους ανεβαίνοντας και πάλι στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους