Χορωδία προνηπίων και νηπίων στη Ρόδο

Χορωδία προνηπίων και νηπίων στη Ρόδο

Χορωδία προνηπίων και νηπίων στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 220 ΦΟΡΕΣ

Χορωδία προνηπίων και νηπίων, (και μουσικών δραστηριοτήτων που απευθύνονται ακόμα και σε βρέφη), με δάσκαλο τον μουσικοπαιδαγωγό κ. Γιώργο Σακελλαρίδη, λειτουργεί κάθε Σάββατο από τις 11.30πμ., έως τις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο.

Για πληροφορίες σχετικά με το μουσικό και το παιδαγωγικό έργο, επικοινωνήστε με τον διδάσκοντα, είτε μέσω του τηλεφώνου 697 6968055, είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης, g.sakellaridis@hotmail.com

Στη Χορωδία προ νηπίων και νηπίων, καταλυτική είναι η παρουσία των γονέων και άλλων μελών της οικογένειας. Εδώ «ζωντανεύει» η παιδαγωγική θέση που θέλει τη μουσική να μπαίνει στην οικογένεια!

Επειδή η αγάπη για τη μουσική διδάσκεται, το παιχνίδι, η κίνηση, η ευχάριστη παιδαγωγική «ατμόσφαιρα», γίνονται «γέφυρες» γι’ αυτή την αγάπη! Τα μικρά παιδιά αποκομίζουν συναισθηματικά και γνωστικά οφέλη για όλη τους τη ζωή, όταν από νωρίς έρχονται σε επαφή με τη μουσική και μαθαίνουν να την αγαπούν!

«Πρωταγωνιστές» σ’ αυτή την πρώτη, άλλα καθοριστική γνωριμία με τη μουσική, είναι τα όμορφα τραγούδια με τη μελωδία, το στίχο και τον ρυθμό τους.

Ο ρυθμός είναι που βάζει στο «παιχνίδι της μουσικής», ακόμα και τα βρέφη που έρχονται σ’ αυτά τα μαθήματα, καθώς οι γονείς τους τα κρατούν στην αγκαλιά και μαζί συμμετέχουν ενεργά στις βιωματικές δραστηριότητες!

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη