Black Friday και στο Meet the Grill

Black Friday  και στο  Meet the Grill

Black Friday και στο Meet the Grill

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 908 ΦΟΡΕΣ

Mε έκπτωση 20% σε όλες μας τις παραγγελίες υποδέχεται το εστιατόριο Meet the Grill το Black Friday.
Το εστιατόριο που έχει ήδη αγαπηθεί απο πολλούς για τα υπέροχα burger απο 100% μοσχαρίσιο κιμά Black Agnus και όχι μόνο, προσφέρει για τη σημερινή μέρα, έκπτωση 20% σε οποιαδήποτε παραγγελία.


Το Meet the Grill που έχει κλείσει τους πρώτους επιτυχημένους πέντε μήνες λειτουργίας με μεγάλη επιτυχία και φανατικό κοινό, πρόσφατα συμπεριέλαβε και άλλα burgers που έλειπαν απ τον κατάλογό. Red hot chili burger, συνδυασμός καυτερης πιπεριάς τσιλι σιρατσα με jalapenos, τσενταρ τυρί - Το Blue cheese, ροκφόρ καραμελωμένα κρεμμύδια - Το Chicken Ταλαγάνι, απ το ομώνυμο τυρι, φιλέτο κοτόπουλο, πιπεριές σοτέ είναι κάποιες απο τις γεύσεις που προστέθηκαν στο νέο μενού, ενώ δυναμική είσοδο στο μενού έχει κάνει η προσθήκη των Hot Dog.
Τα υπέροχα ψημένα κρέατα, οι πλούσιες μερίδες και οι ιδανικοί συνδυασμοί των πιάτων του, αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για φαγητό.
Τώρα, μπορείτε να γευθείτε τα μενού του εστιατορίου και στο σπίτι σας, με ένα τηλεφώνημα, ενώ για τη σημερινή μέρα, η έκπτωση 20%, θα κάνει τα τηλέφωνα να "πάρουν φωτιά"!

Τι είναι το Black Agnus
Το Black Agnus αποτελεί είδος βοοειδών αξεπέραστης ποιότητας, που ζει και εκτρέφεται σε ελεύθερα βοσκοτόπια, ενώ παράλληλα αναπαράγεται χωρίς ορμόνες και αντιβιοτικά. Με αυτό το τρόπο παράγεται ένα κρέας που δεν είναι τεχνητά και βεβιασμένα διογκωμένο, με αποδεδειγμένα λιγότερη χοληστερόλη.
Το κρέας ελέγχεται ως προς συγκεκριμένες προδιαγραφές και πιστοποιείται κάτω από αυστηρές διαδικασίες, από ανεξάρτητο φορέα, προκειμένου να προσφέρει πάντα την εξαίσια γεύση του και μαλακή υφή του.

Το Black Angus είναι γνωστό ότι παράγει υψηλής ποιότητας μοσχαρίσιο κρέας και θεωρείται ως το καλύτερο στο κόσμο. Πλούσιο σε κρεατίνη, πρωτεΐνες, βιταμίνη Β, σίδερο, φώσφορο, κ.α., βοηθάει στην ρύθμιση του αιματοκρίτη και της χοληστερίνης.
Κατάλληλο για μικρά παιδιά: Το μαύρο Angus προσφέρει βιολογικό και καθαρό από ορμόνες και αναβολικά κρέας, καθιστώντας το εξαιρετικά γευστικό και υγιεινό.

Meet the Grill
Γεωργίου Λέοντος & Κρήτης
τηλέφωνα επικοινωνίας: 2241039900
f: Meet The Grill

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές