Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση της ένστασης του Ιάλυσου

Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση της ένστασης του Ιάλυσου

Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση της ένστασης του Ιάλυσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 112 ΦΟΡΕΣ

Εκδικάστηκε χθες αλλά δεν την εξέδωσε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ

Λίγες μέρες υπομονή πρέπει να κάνουν οι Διοικούντες, η τεχνική ηγεσία, οι παίκτες αλλά κι ο κόσμος του Ιάλυσου, μέχρις ότου εκδοθεί η απόφαση από την ένσταση που έχαν καταθέσει οι «ερυθροκίτρινοι» στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ, για το κύρος του αγώνα με τον Ασπρόπυργο που είχε γίνει την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ο Ιάλυσος διεκδικεί τη νίκη και το τρίποντο από αυτό το παιχνίδι, καθώς ξεκίνησε χωρίς την παρουσία γιατρού αγώνα, κάτι που ανέφερε στο τέλος του ματς και ο διαιτητής του παιχνιδιού στο φύλλο αγώνα.

Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, είναι πώς από την αρχή της κατάθεσης της ένστασης ο Μιχάλης Χατζηνικήτας και οι συνεργάτες του, εμφανίζονται αισιόδοξοι για την τελική έκβαση, καθώς η αθλητική νομοθεσία είναι σαφής.

Αν μάλιστα πάρει το τρίποντο ο Ιάλυσος, τότε τα πράγματα διαφοροποιούνται κατά πολύ στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Ιάλυσος θα προσθέσει τους δυο που του λείπουν από το τρίποντο (το μάατς είχε λήξει 1-1) θα πάει στους 12 και θα βρεθεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ωστόσο, ενώ η πειθαρχική επιτροπή ξεκίνησε την εκδίκαση της ένστασης του Ιάλυσου, παρουσία όλων των εμπλεκομένων πλευρών, απόφαση της ήταν να ζητήσει κάποια υπομνήματα από τις νομικές πλευρές των ομάδων και να εκδώσει την απόφαση της την ερχόμενη εβδομάδα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Στο μεταξύ οι προπονήσεις των ομάδων συνεχίζονται κανονικά, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία του Ιάλυσου για τον αγώνα με το Λουτράκι της 8ης αγωνιστικής στο «Οικονομίδειο».

Οι «ερυθροκίτρινοι» θα ζητήσουν άμεσα την επιστροφή στις νίκες με το καλό τους παιχνίδι και τις εντολές του προπονητή τους Κώστα Βασιλακάκη, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα