Ροδίτης έφτιαξε ιστοσελίδα αξιολόγησης ενοικιαζομένων σκαφών

Ροδίτης έφτιαξε ιστοσελίδα αξιολόγησης ενοικιαζομένων σκαφών

Ροδίτης έφτιαξε ιστοσελίδα αξιολόγησης ενοικιαζομένων σκαφών

Λίζα Γ. Τσοπανάκη

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1335 ΦΟΡΕΣ

Πρόκειται για τον Αναστάσιο Κωνσταντάρο

Mια νέα ιστοσελίδα, η πρώτη στο συγκεκριμένο είδος σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να γίνει πιο ασφαλής η ιστιοπλοΐα δημιουργήθηκε πριν από λίγους μήνες, από τον συμπολίτη μας κ. Αναστάσιο Κωνσταντάρο, με τη διακριτική επωνυμία BoatsAdvisor - The Independent reviewing hub.

BoatsAdvisor-The Independent reviewing hub μέσω της ιστοσελίδας BoatsAdvisor.com απευθύνεται στους χρήστες, ναυλωτές και τους ιδιοκτήτες σκαφών που επιθυμούν να αυξήσουν τη διαφάνεια της αγοράς των ενοικιαζόμενων σκαφών επιτρέποντας στους χρήστες να αναθεωρήσουν, να σχολιάσουν και να μοιραστούν εμπειρίες που συνδέονται με το μοναδικό σκάφος που είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση.
Στόχος του BoatsAdvisor-The Independent reviewing hub είναι το ίδιο το σκάφος, με το όνομά του και όχι το μοντέλο/κατασκευαστής.

Σκοπός του BoatsAdvisor-The Independent reviewing hub είναι να μπορούν όσοι ψάχνουν να νοικιάσουν σκάφος, να μπορούν να έχουν απάντηση σε βασικές ερωτήσεις σχετικά με αυτό.

Ερωτήσεις όπως:
- Είναι ασφαλές το σκάφος; Μπορώ να εμπιστευθώ τον κινητήρα, είναι τα πανιά σε πραγματικά καλή κατάσταση;
- Τι συνέβη με το σκάφος κατά τη διάρκεια των τελευταίων ναυλώσεων(ταξιδιών);
- Υπάρχει κάτι που το προηγούμενο πλήρωμα έχει αποκομίσει απο την εμπειρία αυτή και μπορώ να επωφεληθώ;

Είναι ερωτήσεις τις οποίες κάθε εν δυνάμει ναυλωτής μπορεί να λάβει απαντήσεις.

Ο ναυλωτής κάθε σκάφους αυτή τη στιγμή μπορεί να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα μόνο σε συνεργασία με την εταιρεία ναύλωσης, αλλά οι εκπλήξεις μπορεί να προκύψουν όταν πια είναι δύσκολο να αποφευχθούν, στη μαρίνα όταν ξεκινάει το ταξίδι σας ή ακόμα και μισοπέλαγα.

Και ίσως τότε είναι πολύ αργά όταν έχετε την οικογένειά σας και το πλήρωμά σας έτοιμο να ξεκινήσει το ταξίδι.


Το BoatsAdvisor-The Independent reviewing hub είναι ένα απλό δημόσιο "δίκτυο" για όλα όσα συμβαίνουν στο σκάφος, ώστε να μπορείτε εύκολα να διαβάσετε,να αναθεωρήσετε τα σχόλια, τις κριτικές, να έρθετε σε επαφή με προηγούμενους καπετάνιους και τα πληρώματα και να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αυτή η προσέγγιση όχι μόνο θα βοηθήσει τον νέο καπετάνιο αλλά και θα βοηθήσει τις εταιρίες ναυλώσεων να αυξήσουν την αξιοπιστία τους παρόλο που η πλειοψηφία κάνει εκπληκτική δουλειά για να διατηρούνται τα σκάφη τους ασφαλή και σε άριστες συνθήκες.

Στόχος του BoatsAdvisor.com είναι να βοηθήσει να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση των ναυλωτών, ιδιοκτητών σκαφών και χρηστών του σκάφους ώστε να συνεχίσουν να προστίθενται νέα σκάφη, σχόλια, κριτικές και εμπειρίες, για την ασφάλεια όλων μας στη θάλασσα.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της νεοσύστατης εταιρείας κ. Κωνσταντάρος, μίλησε στην "Ροδιακή" για την ιδέα δημιουργίας BoatsAdvisor-The Independent reviewing hub:

«Η ανάγκη για τη συγκεκριμένη αγορά υπήρχε χωρίς να έχει δοθεί λύση. Η ιδέα γεννήθηκε όταν βίωσα ο ίδιος το πρόβλημα εύρεσης πληροφοριών για ένα σκάφος το οποίο ενοικίασα για να περάσω τις διακοπές με κάποιους φίλους.

Ναυλώνοντας λοιπόν το σκάφος ψάξαμε να βρούμε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο σκάφος, διαπιστώνοντας πως δεν υπήρχε τίποτα χρήσιμο πέρα από αυτές τις πληροφορίες που προσέφερε ο κατασκευαστής του σκάφους, και ίσως μερικές- υποκειμενικές- πληροφορίες από την εταιρία ενοικίασης. Το συγκεκριμένο γεγονός, πέρα από τις βασικές πληροφορίες καθαριότητας κοκ, μας ενίσχυε το αίσθημα ανασφάλειας στο τι θα αντιμετωπίσουμε λύνοντας το σκάφος και την κατάσταση στην οποία θα το βρίσκαμε.

Έτσι φυτεύτηκε ο σπόρος της ιδέας του “Boatsadvisor- The independent review hub”. Λίγο καιρό αργότερα και σχηματίζοντας μία ομάδα με ανθρώπους που είχαν το ίδιο όραμα με μας ξεκίνησε η υλοποίηση του.

Ο στόχος που τέθηκε ήταν ναι μεν απλός αλλά ταυτόχρονα μεγάλης σημασίας. Θέλουμε να ενισχύσουμε την ήδη ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά του θαλάσσιου τουρισμού, προσφέροντας στον πελάτη τις πληροφορίες που χρειάζεται κ ενισχύοντας την αξιοπιστία των εταιριών παρόχων κ των σκαφών και κατ´ επέκταση να κάνουμε πιο ασφαλή τη ναυσιπλοΐα διαχέοντας την πληροφορία προσωπικών εμπειριών του κάθε ναυλωτή.

Η επιλογή της Ρόδου ως βάση μας, αποσκοπεί στην ανάδειξη του τόπου μας μέσω μιας παγκόσμιας πρωτότυπης πλατφόρμας που αποσκοπεί να την αναδείξει ως σταυροδρόμι κ στο κομμάτι της ναυτιλίας και του εμπορίου,όπως ήταν κ η παράδοση της αιώνες πριν .

Άλλωστε τρία από τα τέσσερα μέλη της ομαδας εργασίας του “Boatsadvisor- the Independent review hub” έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στο νησί.

Ευελπιστούμε στην διάδοση κ συνεργασία των επαγγελματιών του κλάδου που έχουν την δυνατότητα τόσο να δημιουργήσουν ΔΩΡΕΑΝ το εταιρικό τους προφίλ, όσο κ να ξεχωρίσουν κ να βελτιωθούν μέσω των κριτικών των πελατών τους".

Διαβάστε ακόμη

19 εκατομμύρια ευρώ στους δήμους της Δωδεκανήσου

ΕΝΦΙΑ: 6 & 7 Απριλίου η ανάρτηση των εκκαθαριστικών

«Πρωταθλήτρια» στις απορροφήσεις του ΕΣΠΑ η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Κοινή επιστολή των νησιωτικών συλλόγων λογιστών για τους κατοίκους Εξωτερικού

Ε. Κρητικός: 1.200 πλειστηριασμοί και κατασχέσεις στα Δωδεκάνησα

Λογαριασμοί ρεύματος: Τα μέτρα στήριξης για τον Νοέμβριο

Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ: Δίνουν έως 180.000€ σε νέες επιχειρήσεις

ΙΕΛΚΑ: Πώς η ακρίβεια άλλαξε τη διατροφή των Ελλήνων, ποια προϊόντα έχουν «κόψει» από το 2009