Συμπόσιο κλινικής ογκολογίας στη Ρόδο

Συμπόσιο κλινικής ογκολογίας  στη Ρόδο

Συμπόσιο κλινικής ογκολογίας στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 296 ΦΟΡΕΣ

Στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου του 2018 θα διεξαχθεί το 6ο ετήσιο συμπόσιο κλινικής ογκολογίας Ρόδου.
Το Συμπόσιο Κλινικής Ογκολογίας Ρόδου, όπως είναι γνωστό,τελεί υπό την αιγίδα και την οργάνωση του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, ο οποίος συμμετέχει ενεργά, με πολλά μέλη του σε προεδρεία, παρουσιάσεις και στις επιτροπές, μαζί με επιφανείς ιατρούς από τη χώρα, με επιστημονικό αντικείμενο τις εξελίξεις και την αντιμετώπιση του ογκολογικού ασθενούς.


Οι στόχοι του Συμποσίου είναι η βελτιστοποίηση της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων ειδικοτήτων, καθώς και η συνεχής επιστημονική ενημέρωση των ιατρών, στο πεδίο της Κλινικής Ογκολογίας, προϋποθέσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για τις καλύτερες παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες στον Δωδεκανήσιο ασθενή.

Το συνέδριο τιμούν με την παρουσία τους πολλοί εκλεκτοί συνάδελφοι της Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, της Παθολογικής Ογκολογίας, της Μοριακής Βιολογίας, της Διαγνωστικής Ογκολογίας, της Χειρουργικής καθώς και πληθώρα συναδέλφων ιατρών, οι οποίοι, θα συνδράμουν με την παρουσία τους στην επίτευξη των στόχων του Συμποσίου.

Το Συμπόσιο τελείται με τις νέες προβλεπόμενες διατάξεις και την απαιτούμενη άδεια του Υπουργείου Υγείας (Ε.Ο.Φ).

Στους σύνεδρους θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης μετά το πέρας των εργασιών του Συμποσίου και θα χορηγηθούν δώδεκα (12) Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης μέσω του ΥΥ (Π.Ι.Σ.).

Το συμπόσιο θεωρείται θεσμός στο χώρο της Ελληνικής Ογκολογίας και χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από την Επιστημονική κοινόητα της χώρας και όχι μόνο.

Διαβάστε ακόμη

Υδατάνθρακες: κατανοώντας την αξία τους

Υπέρταση και ινομυώματα: Πώς συσχετίζονται

Ηπατική νόσος: Πώς εκδηλώνεται στις διάφορες μορφές της

Ποιες είναι οι συνέπειες της χαμηλής βιταμίνης D

Λουτεΐνη: Ποια τα οφέλη της & σε ποιες τροφές θα τη βρείτε

Γυροειδής αλωπεκία (τριχοφάγος): Τί είναι και πώς αντιμετωπίζεται

Πνευμονική ατρησία: Προσοχή στα συμπτώματα της καρδιακής νόσου

«Μίνι» εγκεφαλικό: Ποια είναι τα συμπτώματά του