Αθώος λόγω αμφιβολιών για πώληση ναρκωτικών

Αθώος λόγω αμφιβολιών για πώληση ναρκωτικών

Αθώος λόγω αμφιβολιών για πώληση ναρκωτικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 505 ΦΟΡΕΣ

Αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 32χρονος κάτοικος Ρόδου ο οποίος κατηγορούνταν για πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση σε 28χρονη αλλοδαπή Βουλγαρικής καταγωγής.

Το δικαστήριο με την ίδια απόφαση του έπαυσε εφ’ όρου τη ποινική δίωξη που είχε ασκήσει στην 28χρονη αλλοδαπή.

Η υπόθεση είχε διαλευκανθεί πριν από πέντε χρόνια στην Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, οι οποίοι και συνέλαβαν τους δύο δράστες.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 30 Ιουλίου 2012 στη Ρόδο, περιπολούντες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, εντόπισαν τους δύο κατηγορούμενους και σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκε στην κατοχή της 28χρονης ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 26,8 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 32χρονου το χρηματικό ποσό των 135 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου διαπιστώθηκε ότι η 28χρονη είχε προμηθευτεί την ναρκωτική ουσία από τον 32χρονο έναντι χρηματικού ποσού.

Επιπλέον κατά την διάρκεια της αστυνομικής έρευνας την 29-07-2012 το πρωί ο 32χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς το ποσό των 1.600 ευρώ καθώς και μια πλαστική συσκευασία κενή περιεχομένου όμοια με αυτήν που βρέθηκε στην κατοχή της 28χρονης.

Σε βάρος του 32χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ για την αλλοδαπή η δίωξη ήταν σε βαθμό πλημμελήματος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδίαν χρήση και μετά την απολογία της είχε αφεθεί ελεύθερη χωρίς να της επιβληθεί κάποιος όρος.
Συνήγορος υπεράσπισης για τον 32χρονο παραστάθηκε ο κ. Στέλιος Αλεξανδρής.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου