Αλλαγή φιλοσοφίας στον Ιάλυσο!

Αλλαγή φιλοσοφίας στον Ιάλυσο!

Αλλαγή φιλοσοφίας στον Ιάλυσο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 237 ΦΟΡΕΣ

Ο Θανάσης Τερζής δουλεύει με τους παίκτες του σε εντατικούς ρυθμούς εν όψει του ντέρμπι με τον Διαγόρα το ερχόμενο Σάββατο.

Το ρεπό τον κράτησε μακριά από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Κι η ισοπαλία της 8ης αγωνιστικής με το Λουτράκι , αναγκάζει τον Ιάλυσο σε ανασύνταξη και φυσικά αποφασισμένο να θέσει στόχους, καθώς το Σάββατο, όπως έγινε γνωστό χθες, στο «Οικονομίδειο» υπάρχει ντέρμπι κι ο Ιάλυσος δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει στις επιτυχίες, έστω κι αν έχει ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι μπροστά του.

Την Κυριακή έρχεται στο γήπεδο της Ιαλυσού ο Διαγόρας, ο οποίος μετά από την ισοπαλία με τον Ασπρόπυργο στο Δημ. Στάδιο (0-0), είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την νίκη έστω και σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Θανάσης Τερζής συνοδευόμενος από τον γυμναστή του Γιάννη Κατσανίκα, παρακολούθησε την Κυριακή στο Δημ. Στάδιο το ματς του Διαγόρα με τον Ασπρόπυργο, προκειμένου να έχει προσωπική άποψη για τον αντίπαλο της ομάδας του.

Χθες οι “ερυθροκίτρινοι” γυμνάσθηκαν κανονικά και το ίδιο θα πράττουν καθημερινά και μάλιστα σε εντατικούς ρυθμούς μέχρι την Κυριακή. Σκοπός του νέου τεχνικού της ομάδας, είναι να δείξει στους παίκτες του πράγματα, που νομίζει πώς θα τους χρησιμευσουν, ούτως ώστε να αποδώσουν ακόμα καλύτερα στο γήπεδο κι απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Ιάλυσος που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα από τραυματισμούς αλλά και τιμωρίες, είναι διατεθειμένος να επιστρέψει…

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΚΑΜΠΛΙΩΝΗ
Στο μεταξύ ο Καμπλιώνης που αποτελεί παρελθόν από τον Ιάλυσο με δηλώσεις του θέλησε να ευχαριστήσει όλη την ομάδα και τον κόσμο με δηλώσεις του στις οποίες αναφέρει: «Με αφορμή την αποχώρηση μου από τον Ιάλυσο, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους προπονητές που συνεργάσθηκα κ. Αλεξιάδη κ. Βασιλακάκη, κ. Θρουμουλόπουλο. Τον γυμναστή κ. Κατσανίκα , τους συμπαίκτες μου, καθώς και τον πρόεδρο κ. Χατζηνικήτα και την υπόλοιπη Διοίκηση του συλλόγου. Τέλος τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη του, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ιάλυσο και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Θέλει πιο αποδοτικότερους τους παίκτες του ο Θανάσης Τερζής μέσα στο γήπεδο (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Θέλει πιο αποδοτικότερους τους παίκτες του ο Θανάσης Τερζής μέσα στο γήπεδο (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο