Τρία χρόνια φυλάκιση για κλοπές

Τρία χρόνια φυλάκιση για κλοπές

Τρία χρόνια φυλάκιση για κλοπές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 273 ΦΟΡΕΣ

Κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, κάθισε χθες στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 30χρονος που καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ την ημέρα.

Το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισης κας. Εύης Αρνιθενού, αναγνώρισε στον 30χρονο το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού και του επέβαλε την παραπάνω ποινή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 30χρονος από τις 11 το βράδυ στις 8 Μαΐου 2012 έως τις 7 το πρωί της επόμενης μέρας αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα. Ο ίδιος στις 10 Ιουνίου αφαίρεσε και πάλι μία άλλη μοτοσικλέτα αυτή τη φορά από την Ιαλυσό, ενώ τον Οκτώβριο του 2011 πήγε σε σούπερ μάρκετ στο Φαληράκι και αφού παραβίασε με λοστό τη γυάλινη πόρτα αφαίρεσε 50 ευρώ σε κέρματα, διάφορα φαγώσιμα είδη και το κινητό του τηλέφωνο αξίας 150 ευρώ.

Επίσης το Μάιο του 2012 ο 30χρονος μετέβη στη περιοχή Ζέφυρος και αφού διέρρηξε με λοστό τα παράθυρα 4 καταστημάτων αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, μία φωτογραφική μηχανή και ένα κινητό τηλέφωνο. Αλλά και τον Ιούλιο 2012 μετέβη στην περιοχή της Αγίας Αναστασίας και αφού μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα αφαίρεσε από συμπολίτισσα μας 100 ευρώ, ενώ το 2011 και το 2012 αφαίρεσε από την κατοχή αγνώστων 10 κινητά τηλέφωνα.

Διαβάστε ακόμη

Επτά άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές χθες και σήμερα στη Ρόδο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» υποστηρίζει η οικογένειά του

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

«Έπεσα σε παγίδα», ισχυρίζεται ο 50χρονος αρχαιοφύλακας μουσείου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του