Χ. Κόκκινος: Πρέπει να γίνουν κινητοποιήσεις στο Νότιο Αιγαίο

Χ. Κόκκινος: Πρέπει να γίνουν  κινητοποιήσεις στο Νότιο Αιγαίο

Χ. Κόκκινος: Πρέπει να γίνουν κινητοποιήσεις στο Νότιο Αιγαίο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 178 ΦΟΡΕΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος με αφορμή τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται στα νησιά του βορείου Αιγαίου και την πρόσκληση που απεύθυνε οι Συντονιστική Επιτροπή για στήριξη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν οι νησιώτες μας στο Σύνταγμα στις 18.12.2017 και ώρα 15:00 με στόχο να παραμείνουν οι μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α. στον αιγαιακό χώρο, ζητά με έγγραφό του από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, να υπάρξει συμπαράσταση στη συγκεκριμένη κινητοποίηση των νησιωτών μας και συμμετοχή σε αυτήν του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

Επίσης ζητά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με πρόσκλησή της να καλέσει σε συμμετοχή στο παραπάνω συλλαλητήριο όλους τους αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας και τους ενεργούς πολίτες θυμίζοντας συγχρόνως όπως αναφέρει, ότι «για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά μας έχουμε συζητήσει κατ’ επανάληψη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου και είχα καταθέσει και συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούσαν αγωνιστικό και διεκδικητικό πλαίσιο.

Επίσης αυτές τις ημέρες θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο ο κρατικός προϋπολογισμός του 2018 και θα κριθεί η τύχη των συντελεστών Φ.Π.Α. στην περιοχή μας.»

Το έγγραφο του κ. Κόκκινου έχει ως εξής: «Κύριε Περιφερειάρχη και μέλη του Π.Σ., με αφορμή την πρόσκληση που απεστάλη σήμερα 11.12.2017 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε στελέχη της περιφερειακής αρχής και αφορά την απόφαση των συντονιστικών επιτροπών του Αιγαίου και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται στις 18.12.2017 στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και ώρα 15:00 με κύριο αίτημα να μην αυξηθούν οι συντελεστές Φ.Π.Α. στα νησιά μας, προτείνω το εξής:

α) έγγραφο συμπαράστασης στη συγκεκριμένη κινητοποίηση των νησιωτών μας και συμμετοχή σε αυτήν του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

β) Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με πρόσκλησή της να καλέσει σε συμμετοχή στο παραπάνω συλλαλητήριο όλους τους αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας και τους ενεργούς πολίτες.

Θυμίζω ότι για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά μας έχουμε συζητήσει κατ’ επανάληψη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου και είχα καταθέσει και συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούσαν αγωνιστικό και διεκδικητικό πλαίσιο. Επίσης αυτές τις ημέρες θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο ο κρατικός προϋπολογισμός του 2018 και θα κριθεί η τύχη των συντελεστών Φ.Π.Α. στην περιοχή μας».

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο