Συλλυπητήρια στην οικογένεια Δημητριάδη

Συλλυπητήρια στην οικογένεια Δημητριάδη

Συλλυπητήρια στην οικογένεια Δημητριάδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 195 ΦΟΡΕΣ

Τη θλίψη τους για το χαμό του Πέτρου Πετραλά, παλιού ποδοσφαιριστή του Άρη, για πολλά χρόνια μέλος της διοίκησής του, πεθερού του προπονητή Γιώργου Δημητριάδη και παππού των ποδοσφαιριστών Πέτρου, Παύλου και Νίκου Δημητριάδη, εκφράζουν με ανακοινώσεις τους ο σύλλογος του Αρχαγγέλου, ο Αστέρας Μασσάρων και η Κατταβιά.

Ο Άρης

«Τα μέλη του Δ.Σ. του Άρη Αρχαγγέλου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για το χαμό του Πέτρου Πετραλά, που υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του συμβουλίου του συλλόγου μας, καθώς και ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Επίσης, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στον αντιπρόεδρο της Α.Ε.Ρ.Α. Κώστα Σπανό, για το χαμό του αγαπημένου του πατέρα, Νικόλα».

Ο Αστέρας Μασσάρων

«Ο Αστέρας Μασσάρων εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του προπονητή των Ακαδημιών του Γιώργου Δημητριάδη και του ποδοσφαιριστή του Παύλου Δημητριάδη, για το χαμό του πολυαγαπημένου πεθερού και παππού αντίστοιχα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η Κατταβιά

«Το Δ.Σ. της Α.Ε. Κατταβιά, το τεχνικό team και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουν στον αθλητή της ομάδας Νίκο Δημητριάδη τα ειλικρινή συλλυπητήρια για το θάνατο του παππού του».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους