Το πάθος του «αντίδοτο» στα προβλήματα

Το πάθος του «αντίδοτο» στα προβλήματα

Το πάθος του «αντίδοτο» στα προβλήματα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 190 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς τους τραυματίες Φελεγκάκη, Φελεσάκη και Τσούφιο, καθώς και τον τιμωρημένο Μιχάλη Λυριστή, θα μπει αύριο ο Ηρακλής στο γήπεδο της Παστίδας για να παίξει με τον Αστέρα. Τις εξελίξεις στα μεταγραφικά είναι έτοιμη να δρομολογήσει η διοίκηση

Το «μη χειρότερα» μπορεί να παρηγορήσει ίσως τους ανθρώπους του Ηρακλή Μαριτσών ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα Παστίδας.

Αν υπάρχει κάτι θετικό για τον προπονητή Μιχάλη Πολιά μέσα στα συσσωρευμένα προβλήματα που έχουν πλήξει κατά κύριο λόγο την αμυντική γραμμή της ομάδας του, είναι πως στις απουσίες των Φελεγκάκη, Φελεσάκη και Τσούφιου δεν έχουν προστεθεί περισσότερες, πλην φυσικά εκείνης του Μιχάλη Λυριστή, ο οποίος είδε στο παιχνίδι με το Διγενή την κόκκινη κάρτα και θα λείψει για δύο αγωνιστικές.

Συμβιβασμένοι είναι οι «ροπαλοφόροι» και με την πιθανή αδυναμία του Λευτέρη Σκυλλά να τεθεί στη διάθεση της ομάδας, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, χθες προπονήθηκε σε χαλαρότερους ρυθμούς και το κατά πόσο θα συμπεριληφθεί στη δεκαοκτάδα του αγώνα της Παστίδας θα αποφασιστεί στη σημερινή τελευταία προπόνηση.

Ο Μιχάλης Πολιάς περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να καλύψουν τις απουσίες με το πάθος τους και την αυταπάρνησή τους, στοιχεία τα οποία αποδείχθηκαν καθοριστικά στο νικηφόρο ματς με τον Διγενή.

Μετά τον αγώνα του Σαββάτου θα γίνει το πρώτο «ταμείο» της χρονιάς και η διοίκηση, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις στα μεταγραφικά, καθώς είναι δεδομένο πως ο Ηρακλής θα ενισχυθεί.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή