Ξεσηκωμός στις Καλυθιές, σοκ με Φυλακούρη

Ξεσηκωμός στις Καλυθιές, σοκ με Φυλακούρη

Ξεσηκωμός στις Καλυθιές, σοκ με Φυλακούρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1951 ΦΟΡΕΣ

Μαζικό παρών αναμένεται να δώσει ο κόσμος του Απόλλωνα στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου με το Φοίβο. Εκτός γηπέδων για τουλάχιστον τρεις μήνες θα μείνει ο πολύπειρος αμυντικός, καθώς ο τραυματισμός του στον ώμο αποδείχθηκε απροσδόκητα σοβαρός

Σε κατάσταση…. «κόκκινου συναγερμού» βρίσκεται η ποδοσφαιρική κοινωνία των Καλυθιών, η οποία περιμένει με ανυπομονησία το μεγάλο ντέρμπι του Απόλλωνα με τον πρωτοπόρο Φοίβο. Το σπουδαίο ματς του Σαββάτου, στο οποίο οι νεοφώτιστοι θα προσπαθήσουν να αρπάξουν από τα «μαλλιά» την ευκαιρία που τους δίνεται να προσπεράσουν τον αντίπαλό τους, αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους δεκάδες φίλαθλοι, με τον Χρυσόστομο Χάσταλη και τους ποδοσφαιριστές του να είναι βέβαιοι για την πολύτιμη βοήθεια του «δωδέκατου παίκτη».

Τη στήριξη την έχουν ανάγκη ίσως περισσότερο από κάθε προηγούμενη φορά, καθώς καλούνται να ανταπεξέλθουν όχι μόνο στις δυσκολίες του ντέρμπι, αλλά και στις ατυχίες με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι το τελευταίο διάστημα. Αυτή του Μιχάλη Φυλακούρη είναι και η πλέον σοβαρή. Ο φαινομενικά επιπόλαιος τραυματισμός του πολύπειρου αμυντικού στον ώμο αποδείχθηκε εν τέλει ιδιαίτερα σοβαρός, σε βαθμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες, προς μεγάλη απογοήτευση τόσο του ίδιου, όσο και της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα, που θέλοντας και μη, οφείλει να ψάξει κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου όχι μόνο επιθετικό στη θέση του Φώτη Χατζηβαλσάμη, αλλά και το δικό του αντικαταστάτη.

Επιπλέον, ανέτοιμοι θα μπουν στο ντέρμπι του Σαββάτου, λόγω του μικρού αριθμού προπονήσεων που πρόλαβαν να κάνουν, οι προερχόμενοι από τραυματισμό Ραφαήλ Φλεβάρης, Γιώργος Γεωργιάδης και Τίμος Σαββούλης.

Ο Χρυσόστομος Χάσταλης δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του χωρίς διακοπή από την περασμένη Δευτέρα, ενώ υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να μην ολοκληρώσει την προετοιμασία τους σήμερα, αλλά αύριο Παρασκευή, με χαλάρωμα στο γήπεδο των Καλυθιών.

Σημειώνεται, πως οι γηπεδούχοι προτιμούσαν να παίξουν την Κυριακή, μέρα που εκτιμούσαν πως θα βόλευε περισσότερο τον φίλαθλο κόσμο, ωστόσο το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό από το Φοίβο.

Τρεις μήνες εκτός δράσης θα μείνει ο Μιχάλης Φυλακούρης (αριστερά).
Τρεις μήνες εκτός δράσης θα μείνει ο Μιχάλης Φυλακούρης (αριστερά).

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!