Νικήτρια στα… σημεία η Δήμητρα

Νικήτρια στα… σημεία η Δήμητρα

Νικήτρια στα… σημεία η Δήμητρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 140 ΦΟΡΕΣ

Σ’ ένα εξαιρετικό από πλευράς ποιότητας παιχνίδι χθες στην Παστίδα, η ομάδα της Δαματριάς πήρε τους βαθμούς με το 3-1 απέναντι στους νεανικούς Ατρόμητους. Χατ τρικ από τον Σταύρο Εξαδάκτυλο

Πολύ καλό παιχνίδι χθες στην Παστίδα και την εξ αναβολής συνάντηση της 6ης αγωνιστικής για τον β’ όμιλο στη Β’ Κατηγορία μεταξύ της τυπικά γηπεδούχου Δήμητρας και των νεανικών Ατρομήτων.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με ωραίο σουτ του Καστρινάκη στο 4’ αλλά η ομάδα από τη Δαματριά αντέδρασε αμέσως κι έφτασε στο 15’ να ισοφαρίσει μετά από κεφαλιά του Εξαδάχτυλου εκμεταλλευόμενου εκτέλεση φάουλ.

Στο 25’ και πάλι ο Εξαδάκτυλος, διεκδίκησε την μπάλα από αμυντικό των Ατρόμητων κι αφού την κέρδισε, πλάσαρε για το 2-1. Από κείνο το σημείο και μετά οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για ν’ αλλάξει το σκορ, όμως υστέρησαν στην τελική προσπάθεια μένοντας αυτό το 2-1 έως και το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Ατρόμητοι είχαν την υπεροχή στην κυκλοφορία της μπάλας και η Δήμητρα προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση, κάτι που έγινε επιτυχώς στο 70’, όταν ο Αμοιρόπουλος έβγαλε μπαλιά στον Εξαδάχτυλο κι εκείνος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Να σημειωθεί απλώς πώς και οι δύο ομάδες είδαν από μία φορά κατά τη διάρκεια του αγώνα την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι ύστερα από επιθετική προσπάθειά τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Καραγιάννης με βοηθούς τους Στεφανάκη και Πλάτση.

Δήμητρα: Ζώης, Φιακέτι, Κωστιού, Αμοιρόπουλος, Καρράς, Γαλάνης, Παππάς, Χουρίδης (82’ Πηδιάκης ΓΣ.), Εξαδάκτυλος, Ουζουνίδης (90’ Πηδιάκης ΓΔ.), Ποιμενίδης (88’ Κόρα).

Ατρόμητοι: Θαρρενάκης, Τερζίου, Μαγιόγλου, Πίτσος, Φλάγκος, Καστρινάκης, Λυκοπάντης (80’ Τυπάλδος), Παραστατίδης, Κυρίτσης, Γανωτάκης (65’ Καψαλάκης), Δουκίσσης.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης