«Πρώτη» Καβακά με γλυκά και «ντόπες» ηθικού

«Πρώτη» Καβακά με γλυκά και «ντόπες» ηθικού

«Πρώτη» Καβακά με γλυκά και «ντόπες» ηθικού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 110 ΦΟΡΕΣ

Γιορτινό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρόδου. Σύνθημα συσπείρωσης, εμπιστοσύνης, πίστης και αντεπίθεσης έδωσε ο νέος τεχνικός της ομάδας, που γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές του στο φόντο των 44ων γενεθλίων του. «Ετοιμοπόλεμος» θα είναι στο

Φρέσκος αέρας, γεμάτος αισιοδοξία και προσμονή καλύτερων ημερών, άρχισε να πνέει στη Ρόδο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τίμο Καβακά.

Ο 44χρονος τεχνικός έφτασε στο νησί προχθες το πρωί και νωρίς το απόγευμα έδωσε το παρών στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι, όπου γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές του και τους προπόνησε για πρώτη φορά.

Μάλιστα, οι παίκτες που πιστεύουν στα… σημάδια πρέπει να χαμογέλασαν, καθώς η «πρώτη» του Τίμου Καβακά συνέπεσε με τα γενέθλιά του και οι εκατέρωθεν ευχές για καλή συνεργασία και καλή επιτυχία στην κοινή πορεία που ξεκινάει ανταλλάχθηκαν σε φόντο γλυκών, τα οποία κέρασε ο νέος προπονητής της ομάδας.

Πρώτη επιδίωξή του, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πριν βγει στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση, ήταν να μιλήσει στην ψυχή και στον εγωισμό των ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τίμος Καβακάς ζήτησε να θυμηθούν οι πάντες την ποδοσφαιρική διαδρομή τους και την αξία τους, να πιστέψουν στους εαυτούς τους και στον στόχο που έχει τεθεί από τη διοίκηση, τόνισε πως δεν υπάρχει αθλητής που να μην εμπιστεύεται και να μην υπολογίζει, ενώ περιέγραψε ως θεμέλια της νέας προσπάθειας τη συσπείρωση, το καλό κλίμα, την πίστη, την πειθαρχία και τη μαχητικότητα.

Όπως υπογράμμισε ο τεχνικός των «ελαφιών», η αρχή έγινε στο παιχνίδι με το Ζευγολατιό, όπου η ομάδα πέτυχε ένα ιδιαίτερα σημαντικό «διπλό» που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά. Εξίσου σημαντικό, αν όχι περισσότερο, είναι το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό (ξεκινάει στις 3 το απόγευμα). Πρόκειται για το τελευταίο ματς του 2017, το οποίο η Ρόδος θέλει κερδίσει ώστε να χτίσει επάνω του την αντεπίθεση που θα επιχειρήσει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η προπόνηση κύλησε χωρίς προβλήματα και έφερε ως καλό νέο τη συμμετοχή, σε όλη τη διάρκειά της, του Μάρκο Παβίσεβιτς. Ο έμπειρος φορ έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και εκτός απροόπτου, θα δώσει το παρών στο ματς με την ομάδα της Νίκαιας.
Η σημερινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 3 το απόγεμα στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου.

Ο Τίμος Καβακάς, ανήμερα των 44ων γενεθλίων, του γνωρίστηκε με τους παίκτες της νέας του ομάδας
Ο Τίμος Καβακάς, ανήμερα των 44ων γενεθλίων, του γνωρίστηκε με τους παίκτες της νέας του ομάδας

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή