Η νίκη θα κρίνει τη συνέχεια!

Η νίκη θα κρίνει τη συνέχεια!

Η νίκη θα κρίνει τη συνέχεια!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 108 ΦΟΡΕΣ

Ο ΑΕΡΑ θα κυνηγήσει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στο Κυριακάτικο μάτς της Καρδάμαινας κόντρα στην τοπική Δόξα (12.00)

Σημαντικό θεωρείται για τους ερυθρόλευκους του ΑΕΡΑ το Κυριακάτικο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής. Οι παίκτες του Βαγγελη Χοσάδα, προετοιμάσθηκαν όλη την εβδομάδα επιμελώς γι αυτό τον αγώνα, στον οποίο θα συναντήσουν απέναντι τους την Δόξα Καρδάμαινας.

Φυσικά ο πρώτος τους στόχος είναι η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα τους ανεβάσει ακόμα ψηλότερα βαθμολογικά . Είναι επίσης σαφές, πώς αυτό το αποτέλεσμα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την μεταγραφική ενίσχυση που θα ακολουθήσει, αν φυσικά ο ΑΕΡΑ κατακτήσει την νίκη.

Από την άλλη πλευρά εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, είναι πώς δεν θα είναι εύκολο το απόγευμα για τον ΑΕΡΑ, μιας και η Δόξα Καρδάμαινας διεκδικεί την παραμονή της στην Α΄Κατηγορία Blue Star ferries και θα κυνηγήσει την νίκη με κάθε τρόπο.
Όλοι οι παίκτες του ΑΕΡΑ είναι στην διάθεση του Βαγγελη Χοσάδα, που δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε με τραυματισμούς, ούτε με τιμωρίες.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα