Έρχεται το 2ο Santa Run Rhodes

Έρχεται το 2ο Santa Run Rhodes

Έρχεται το 2ο Santa Run Rhodes

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 917 ΦΟΡΕΣ

Στις 26 Δεκεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 2ο Santa Run Rhodes, μια γιορτινή και συναρπαστική χριστουγεννιάτικη διαδρομή στην οποία όλοι οι συμμετέχοντες θα περπατήσουν στο κέντρο της Ρόδου για καλό σκοπό, φορώντας στολές του Άγιου Βασίλη.

Μάλιστα, για τη φετινή χρονιά, οι διοργανωτές μας επιφυλάσσουν μια πολύ όμορφη συναυλία με τους αγαπημένους Onirama, αμέσως μετά το τέλος της διαδρομής!
Τα χρήματα που θα συλλεχθούν θα διατεθούν όπως και πέρσι στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», όπου για την περσινή χρονιά το ποσό που παραδόθηκε στον σύλλογο ανήλθε στα 7.500 ευρώ, ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό ιδίως αν σκεφτεί κανείς οτι ήταν η πρώτη απόπειρα πραγματοποίησης του.

Φορείς, καταστήματα και κάτοικοι έδωσαν "το παρών" για να χαρίσουμε χαμόγελα στα παιδιά, από τα έσοδα που μαζεύτηκαν σε αυτή την εκδήλωση.
Άλλωστε σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η Προσφορά, η Προβολή της Ρόδου και η Δημιουργία μιας χριστουγεννιάτικης γιορτής με διάθεση για ξεφάντωμα, έτσι ώστε οι κάτοικοι του νησιού να έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν… διασκεδάζοντας!


Τι είναι το Santa Run
Πρόκειται για μια γιορτινή και συναρπαστική χριστουγεννιάτικη διαδρομή στην οποία όλοι οι συμμετέχοντες θα περπατήσουν στο κέντρο της Ρόδου για καλό σκοπό, φορώντας στολές του Άγιου Βασίλη. Αφού περιπλανηθούν στους δρόμους της πόλης θα καταλήξουν σε μια μεγάλη και κεφάτη συναυλία με τους Onirama.

Προσφορά
Βασικός στόχος του Santa Run Rhodes είναι να υπενθυμίσει στην κοινωνία πως όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.
Και φέτος μεγάλο μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα αποδοθεί στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Λίγα λόγια για τη Φλόγα
Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας και φυσικά και στη Ρόδο μας.
Στη «Φλόγα» συμπαραστέκονται και αγωνίζονται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε και εμείς από αυτήν την προσπάθεια.

Συμμετοχή για το Santa Run
Το κόστος συμμετοχής-δωρεάς στην εκδήλωση Santa Run ανέρχεται στο ποσό των 20€, ενώ για παιδιά 10 ετών και κάτω η συμμετοχή-δωρέα θα είναι 10€.

Η κάθε συμμετοχή-δωρεά συμπεριλαμβάνει:
• Στολή Άγιου Βασίλη
• Είσοδο και μια δωρεάν μπύρα στη συναυλία των Onirama (η μπύρα ισχύει για άτομα άνω των 18 ετών)
• Δώρα και προσφορές χορηγών

Οικογενειακά Πακέτα
3μελής οικογένεια
2 Γονείς – 1 Παιδί / 1 Γονέας – 2 Παιδιά
Δωρεάν η στολή του ενός παιδιού

4μελής οικογένεια
2 Γονείς – 2 Παιδιά / 1 Γονέας – 3 Παιδιά
Δωρεάν η στολή του ενός γονέα

5μελής οικογένεια
2 Γονείς – 3 Παιδιά / 1 Γονέας – 4 Παιδιά
Δωρεάν η στολή του γονέα και του ενός παιδιού

Το Santa Run Rhodes συνδιοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δωδεκανήσου «Μια Αγκαλιά», την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου (ΔΟΠΑΡ).

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!