Μουσικές βραδιές και ανανεωμένο μενού στην Ωβέρνη

Μουσικές βραδιές και ανανεωμένο μενού στην Ωβέρνη

Μουσικές βραδιές και ανανεωμένο μενού στην Ωβέρνη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 915 ΦΟΡΕΣ

Όμορφες μουσικές βραδιές σε έναν απο τους πιο ατμοσφαιρικούς χώρους της Παλιάς Πόλης, την Ωβέρνη, απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο λίγο μετά τις 9μιση το βράδυ.


Αξιόλογοι καλλιτέχνες, μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές του "χτες" και του "σήμερα", στην ιστορική και ειδυλλιακή Ωβέρνη.
Έτσι, κάθε Παρασκευή γινόμαστε όλοι μια παρέα και ταξιδεύουμε μαζί με την αγαπημένη μας Βιργινία Πρέκα στο τραγούδι ... τον γνωστό συνθέτη -κιθαρίστα Γιάννη Γιακουμάκη και τον Λευτέρη Κουάντα στο μπουζούκι, πίσω στο χρόνο ...και αφήνουμε να "αγγίξει" τη ψυχή μας ότι αγαπήσαμε στο ποιοτικό ελληνικό τραγούδι!


Αντίστοιχα, κάθε Σάββατο, ο γνωστός και αγαπημένο συνθέτης και πιανίστας Αντώνης Κυζούλης και ο Μιχάλης Μαντικός στο τραγούδι σε ερμηνείες αγαπημένων συνθετών (Θεοδωρακη -Χατζηδάκι) θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στην έξοδο μας.
Τις Κυριακές, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, ο Πάολο, σόλο κιθάρα και τραγούδι με τις όμορφες μπαλάντες του, θα μας συντροφεύσει για ένα όμορφο Κυριακάτικο βραδάκι...


Με τη μουσική να σε ταξιδεύει, και με θέα τη μοναδικότητα της Παλιάς Πόλης της Ρόδου, η Ωβέρνη σε μεταφέρει σε μαγικές εποχές, συνδυάζοντας μάλιστα το καλό φαγητό και το άψογο σέρβις!
Το νέο ανανεωμένο μενού του μαγαζιού, βρίσκεται στη διάθεση των θαμώνων καθ' όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων και όχι μόνο.

Το νέο ανανεωμένο και ιδιαίτερα Χριστουγεννιάτικο μενού είναι:
Brisket Casserole (ποντίκι μοσχαρίσιο) σε σάλτσα λαχανικών αρωματισμένη με μπαχάρι, γαρνιρισμένο με φασολάκια, κρέμα εσπεριδοειδών και γεμιστή πατάτα βουτύρου
Φιλέτο κοτόπουλο σε σάλτσα πορτοκαλιού με κουκουνάρι γαρνιρισμένο με ραδίκια σοτέ, αμύγδαλα και σταφίδες
Χοιρινή πανσέτα μαριναρισμένη σε μέλι και σάλτσα μπάρμπεκιου γαρνιρισμένο με baby πατάτες φούρνου και αρωματικά
Φιλέτο γαλοπούλας με σάλτσα σοκολάτας γαρνιρισμένο με κάστανα, ξηρούς καρπούς και μαύρη σοκολάτα
Risotto με βασιλική γαρίδα σιγοβρασμένο με ζωμό και λαχανικά ζουλιέν
Risotto με κρέμα κάστανο σιγοβρασμένο με ζωμό και μετσοβόνε
Μανιτάρια πλευρώτους στη σχάρα με σκόρδο, σερβιρισμένα σε φύλλα ρόκας με παρμεζάνα

Ωβέρνη,
Πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παλιά Πόλη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241076100
f: Auvergne Ωβέρνη Cafe

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές