Κοιτάζει μπροστά ο Διαγόρας!

Κοιτάζει μπροστά ο Διαγόρας!

Κοιτάζει μπροστά ο Διαγόρας!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 194 ΦΟΡΕΣ

Εξέτισε την ποινή του ο Σουάνης, οριστικά απόντες οι Γιόνδης και Τσαγκάρης -Ικανοποίηση στον γηραιό για την εμφάνιση των εφήβων στο Κύπελλο

Ο Διαγόρας δίνει αύριο Σάββατο στο «Οικονομίδειο», ένα μάτς πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Παίζει στις 15.00 στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής με αντίπαλο τον Ιάλυσο και θέλει να αφήσει πίσω του άμεσα το ισόπαλο 0-0 με τον Ασπρόπυργο στο Δημ. Στάδιο. Ο στόχος του είναι, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει την νίκη στο τοπικό ντέρμπι.

Οι κυανέρυθροι θέλουν να κοιτάξουν μπροστά κι αυτό είναι το πνεύμα του αγώνα που προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του , ζητώντας για μια ακόμα φορά από τους παίκτες του, συγκέντρωση και στα 90΄στον στόχο τους μέσα στο παιχνίδι, σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά και την απαραίτητη αγωνιστική πειθαρχία.

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα πέρα από τις απουσίες υπάρχει και μια επιστροφή.
Στο μάτς του Κυπέλλου της Τετάρτης στα Κοσκινού, εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του ο Δημήτρης Σουάνης ο οποίος υπολογίζεται πλέον για το ντέρμπι της Ιαλυσού.

Αντίθετα στον αγώνα αυτό, δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν
-Οι Αντώνης Γιόνδης και Παναγιώτης Τσαγκάρης, οι οποίοι εξακολουθούν να κάνουν θεραπείες , με τον πρώτο να ακολουθεί μάλιστα ειδικό πρόγραμμα .
Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του κόουτς της ομάδας και προπονούνται ιδιαίτερα πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει ο Διαγόρας στο αυριανό ντέρμπι.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

Στις τάξεις του Διαγόρα πάντως, πρέπει να σημειωθεί πώς υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση, όχι τόσο για την πρόκριση στο Κύπελλο, αλλά και για την εμφάνιση των «μικρών» του γηραιού, που έδειξαν πως δουλεύουν πολύ και ουσιαστικά με τους προπονητές τους.
Αυτό σημαίνει πώς γίνεται πολύ καλή δουλειά στα τμήματα των υποδομών από κάθε πλευρά, κάτι που ικανοποιεί ιδιαίτερα όλη την οικογένεια του Διαγόρα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Στο μεταξύ για το ντέρμπι με τον Ιάλυσο, ο Διαγόρας εξέδωσε ανακοίνωση για την είσοδο των φίλων του Διαγόρα στο γήπεδο, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ενημερώνει ότι, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:00 στο Οικονομίδειο Γήπεδο Ιαλυσού, για το Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, οι φίλαθλοι του ‘’Γηραιού’’ θα φιλοξενηθούν στη θύρα Φιλερήμου.
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε για να ενισχύσουμε τον Ιστορικό μας Διαγόρα.»

Εξέτισε την ποινή του και παίζει στο αυριανό ντέρμπι ο Δημήτρης Σουάνης  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Εξέτισε την ποινή του και παίζει στο αυριανό ντέρμπι ο Δημήτρης Σουάνης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας