Φιλικό για τον αξέχαστο Νίκο Κυπραίο

Φιλικό για τον αξέχαστο Νίκο Κυπραίο

Φιλικό για τον αξέχαστο Νίκο Κυπραίο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 149 ΦΟΡΕΣ

Αγώνα για να τιμήσουν τη μνήμη του παλιού διαιτητή και σπουδαίου ανθρώπου συνδιοργανώνουν την ερχόμενη Τετάρτη ο Σύνδεσμος Αγάπης και η ΕΠΣΔ

Τη μνήμη του Νίκου Κυπραίου, ενός υπέροχου ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία και τη δωδεκανησιακή διαιτησία, θα τιμήσουν και φέτος ο Σύνδεσμος Αγάπης, η ΕΠΣΔ και οι διαιτητές του ΣΔΠΔ.

Το φιλικό παιχνίδι που συνδιοργανώνουν και στο πλαίσιο του οποίου θα αναμετρηθούν οι ομάδες των παραγόντων της ΕΠΣΔ και των σωματείων από τη μία και των διαιτητών από την άλλη, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 3:30 το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο. Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Αγάπης:

«Με αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης προσκαλούμε τους φιλάθλους του νησιού να παρευρεθούν στην ποδοσφαιρική συνάντηση-εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 15:30μ.μ. στο Ε.Α.Κ..(Καρακόνερο)

Σε αυτήν την 5η κατά σειρά ποδοσφαιρική συνάντηση, υπό την σκέπη του Συνδέσμου Αγάπης, αντιμέτωπες θα βρεθούν οι ομάδες της ΕΠΣΔ και των Διαιτητών στις οποίες ο αείμνηστος Νίκος μας πρόσφερε τα μέγιστα.

Είναι ένας αγώνας στον οποίο συμμετέχουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, παρατηρητές αγώνων και παράγοντες των σωματείων καθώς και οι διαιτητές μας. Όλα τα σωματεία επιβάλλεται να εκπροσωπηθούν και να στηρίξουν την προσπάθεια. Για πληροφορίες στη γραμματεία της ΕΠΣΔ και στον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Αγάπης, κ. Φαρμακίδη.

Για την άμεση αποδοχή του αιτήματός μας και την διεξαγωγή του αγώνα ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την ΕΠΣΔ για τη συνδιοργάνωση και τους Διαιτητές της. Πρόκειται για μία σημαντική εκδήλωση ανθρωπιστικού χαρακτήρα που θα μας δώσει την δυνατότητα και την δύναμη να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας και να συνεχίσουμε το έργο μας.

Νωρίτερα (14:30μ.μ.) οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θέαμα από τέσσερις ομάδες Προτζούνιορ που θα αγωνισθούν στο περιθώριο του φιλανθρωπικού αγώνα. Οι ομάδες που θα αγωνισθούν θα ανακοινωθούν προσεχώς».

Τη μνήμη του Νίκου Κυπραίου θα τιμήσουν και φέτος οι διαιτητές μας.
Τη μνήμη του Νίκου Κυπραίου θα τιμήσουν και φέτος οι διαιτητές μας.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου