Παθιασμένος για τη νίκη!

Παθιασμένος για τη νίκη!

Παθιασμένος για τη νίκη!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 139 ΦΟΡΕΣ

Το τρίποντο θέλει σήμερα ο Ιάλυσος στο δύσκολο εντός έδρας ντέρμπι με τον Διαγόρα στο «Οικονομίδειο» στις 15.00

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χθες για το σημερινό ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής ο Ιάλυσος. Οι ερυθροκίτρινοι υποδέχονται στις 15.00 τον Διαγόρα, στο δεύτερο τοπικό ντέρμπι που διεξάγεται στο «Οικονομίδειο». Υπενθυμίζεται πώς ο Ιάλυσος με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη στον πάγκο του, είχε έλθει ισόπαλος 1-1 με την Ρόδο στο πρώτο.

Η απόσταση από την κορυφή (11 ο Ιάλυσος έναντι 20 της Προοδευτικής) επιβάλει στην ομάδα του Θανάση Τερζή, αν θέλει να μείνει στο παιχνίδι της διεκδίκησης και περιμένοντας φυσικά και το αποτέλεσμα της εκδίκασης της ένστασης από το ματς με τον Ασπρόπυργο, να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς για να μην χαθεί άλλο βαθμολογικό έδαφος.

Τα ντέρμπι ωστόσο του νησιού μας, παρουσιάζουν πάντα ενδιαφέρον και τις περισσότερες φορές καλό θέαμα. Στο σημερινό φυσικά, συντείνει και το γεγονός πώς ο Διαγόρας είναι πέντε πίσω από την Προοδευτική και θέλει να εξακολουθήσει να κυνηγάει την πρώτη θέση μένοντας στο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει πώς θα κυνηγήσει κι εκείνος με την σειρά του, να παίξει καλό ποδόσφαιρο για να φτάσει κι εκείνος στην επιτυχία.

Όπως όλα δείχνουν ισοπαλία δεν συμφέρει κανένα στην παρούσα φάση, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα και υπάρχει χρόνος για να καλυφθούν οι διαφορές Ο Θανάσης Τερζής πάντως αξίζει να σημειωθεί, πως ολοκλήρωσε χθες στις 2 το μεσημέρι την προετοιμασία με την τελευταία προπόνηση των παικτών του, τονίζοντας τους πάντα πέραν των άλλων, την σημασία του σημερινού αγώνα.

Δεν ανακοίνωσε δεκαοκτάδα, αλλά κάλεσε όλους τους παίκτες του στο γήπεδο κι εκεί θα επιλέξει τους έντεκα και τους επτά αναπληρωματικούς τους, ζητώντας τους πάντα δύναμη, πάθος και αποφασιστικότητα για την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών. Όπως όλα δείχνουν, ο Ιάλυσος θα μπει στο γήπεδο αποφασισμένος για την νίκη και τους τρεις βαθμούς , έχοντας όπως είναι ήδη γνωστό στο πλευρό του , τους πολυπληθείς φίλους του.

Σε ό,τι αφορά τον κόσμο, ισχύουν τα όσα έχουν δημοσιευτεί μέχρι τώρα, αλλά εξέδωσε ανακοίνωση και ο Ιάλυσος για το σημερινό μάτς του «Οικονομίδειου» στην οποία αναφέρονται οι οδηγίες προς τον κόσμο.
Η ανακοίνωση του Ιάλυσου αναφέρει τα εξής:

«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει ότι οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Διαγόρα, στο ντέρμπι του Σαββάτου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, θα καθίσουν στην εξέδρα που βρίσκεται πίσω από την εστία, στην πλευρά της Φιλερήμου.
Έξω από την εξέδρα θα υπάρχει εκδοτήριο για να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους.
Γενική είσοδος: 10 ευρώ»

Θέλουν να πανηγυρίσουν την νίκη οι παίκτες του Ιάλυσου (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Θέλουν να πανηγυρίσουν την νίκη οι παίκτες του Ιάλυσου (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!