Ώρα για «τεστ ντράιβ» εκτός Ρόδου

Ώρα για «τεστ ντράιβ» εκτός Ρόδου

Ώρα για «τεστ ντράιβ» εκτός Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 127 ΦΟΡΕΣ

Όσο καλά τα πάει στο Βενετόκλειο, άλλο τόσο καλά θα επιδιώξει να αποδώσει και στο «Δ. Τόφαλος» ο Κολοσσός H Hotels. Σεβασμός Προμηθέα για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη

Για την Πάτρα αναχωρεί η αποστολή του Κολοσσού H Hotels όπου αύριο το απόγευμα (18.00’) θ’ αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» τον ισχυρό Προμηθέα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Ρόδου πήρε μεγάλη «ανάσα» στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΓΣΛ Φάρο, όπου έδειξε αρκετές από τις πραγματικές της δυνατότητες, κλείνοντας επιτυχώς την παρένθεση των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων. Ωστόσο, θα πρέπει να δείξει και μακριά από το Βενετόκλειο τι μπορεί να κάνει αφού τόσο στο Λαύριο όσο και στην Πυλαία κυμάνθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα.

Ο Προμηθέας προέρχεται από σαρωτική νίκη επί του Άρη που τον κρατάει στις πολύ υψηλές θέσεις της βαθμολογίας ωστόσο αντιμετωπίζει με εξίσου μεγάλη βαρύτητα και τον Κολοσσό H Hotels, κρίνοντας από την εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου στην οποία έδωσε το «παρών» και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Τάσος Χρυσανθόπουλος!

Ο δεύτερος πιο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Κολοσσός «έχει διαγράψει μια άκρως επιτυχημένη πορεία τα τελευταία χρόνια στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Τον σεβόμαστε, όπως άλλωστε κάθε αντίπαλο, όμως παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη για να διατηρηθούμε στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα».

Άκρως κολακευτικά λόγια για τους «θαλασσί» είπε ο προπονητής των Πατρινών, Μάκης Γιατράς: «Αντίπαλός μας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία έχει αρχές στο παιχνίδι της, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, αλλά και έναν πολύ καλό προπονητή (σ.σ. Λυκογιάννης), ο οποίος κάθεται την τελευταία 3ετία στον πάγκο της. Ο Κολοσσός παίζει σκληρά και ξέρει πώς να ελέγχει το ρυθμό μιας αναμέτρησης.

Προσωπικά, μου αρέσει και με εκφράζει ο τρόπος που παίζει ο Κολοσσός. Είναι μια ισορροπημένη ομάδα. Αυτό την κάνει πολύ “επικίνδυνη”. Έχουμε παίξει και στα Μαυροσκούφεια και στο Κύπελλο Ελλάδας κι έχουμε ηττηθεί δύο φορές φέτος από τον αντίπαλό μας. Ίσως αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για εμάς».

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Προμηθέα, Σον Έβανς, ήταν εκείνος που στάθηκε στην παρουσία τριών πρώην «θαλασσί» στο αυριανό παιχνίδι: «Ο Κολοσσός παίζει σκληρά κι είναι καλύτερος από πέρσι. Το παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό και για τρία δικά μας παιδιά, τον Τρέβορ (σ.σ. Ρέλεφορντ), τον Λάνγκστον (σ.σ. Χολ), και τον Χρήστο (σ.σ. Σαλούστρος), οι οποίοι έπαιζαν πέρσι στον Κολοσσό».

Η ομάδα της Ρόδου, πέραν όλων των άλλων κινήτρων που έχει για το αυριανό παιχνίδι, θέλει να φτάσει μέχρι την πηγή και να πιει νερό προκειμένου να μπορέσει να αφιερώσει τη νίκη στον γενικό διευθυντή της, Γιώργο Γκοτζογιάννη, ο οποίος έχασε πρόσφατα τον πολυαγαπημένο του πατέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φίλαθλο κοινό της Πάτρας θα είναι αύριο «διχασμένο» ως προς το σε ποιο γήπεδο να πάει καθώς σχεδόν παράλληλα με το παιχνίδι μπάσκετ θα αγωνίζεται και η Παναχαϊκή για τη Football League.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή