Το πήραν πάνω τους Χατζηλιόντας και Μάλλιος

Το πήραν πάνω τους Χατζηλιόντας και Μάλλιος

Το πήραν πάνω τους Χατζηλιόντας και Μάλλιος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 170 ΦΟΡΕΣ

Ο ένας σε ρόλο δημιουργού και ο άλλος ως εκτελεστής έδωσαν τη νίκη 2-0 στον Άρη απέναντι στον Διγενή εντός έδρας, με τους «κιτρινόμαυρους» να πλησιάζουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μεγάλης σημασίας η προχθεσινή νίκη του Άρη στον Αρχάγγελο, 2-0 με τον Διγενή, καθώς πλησίασε σε απόσταση… αναπνοής από τον πρωτοπόρο Φοίβο αλλά και τον Απόλλωνα Καλυθιών που ακολουθεί. Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 6’ είχαν τη μεγάλη ευκαιρία ν’ ανοίξουν το σκορ μετά την κάθετη του Τσιπιζίδη και τον Κετσέ να πλασάρει, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καραγιάννη.

Δύο λεπτά μετά, ο Χατζηλιόντας έβγαλε τη σέντρα από τ’ αριστερά και ο Μάλλιος με κεφαλιά ανάγκασε τον Μανώλαγκα να πραγματοποιήσει μια ωραία απόκρουση στην αριστερή του γωνία.

Στο 28’ υπήρξε ωραίος συνδυασμός Μάλλιου-Σακελλάρη, με τον δεύτερο να τροφοδοτεί τον Μπαϊρακτάρη που από πλεονεκτική θέση σούταρε απελπιστικά άουτ κι ένα λεπτό αργότερα το πλασέ του ιδίου έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μανώλαγκα.

Το… γόρδιο δεσμό ως προς την επίτευξη τέρματος στον Άρη προσπάθησε να λύσει ο Χατζηλιόντας με το έξυπνο ψηλοκρεμαστό πλασέ του στο 47’ που έδιωξε με τα ακροδάχτυλα ο τερματοφύλακας του Διγενή και στο 53’ τροφοδότησε τον Σακελλάρη για το τελικό σουτ, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να βρει στο αριστερό δοκάρι.

Πάντως η επιμονή του Χατζηλιόντα έπιασε τόπο στο 65’, αφού μετά την προσπάθειά του, παρά τα μαρκαρίσματα των αντίπαλων αμυντικών, μπήκε στην περιοχή σέντραρε και ο Μάλλιος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Το τελικό 2-0 πια έγινε στο 80’ ξανά με πρωτοβουλία του Χατζηλιόντα και γύρισμα στο σημείο του πέναλτι όπου με σουτ ξανά ο Μάλλιος σκόραρε.

Καλή ήταν η διαιτησία του Τάσου Γιαννουκά και των βοηθών του, Αυγενικού και Λάζου.
Από τον Άρη διακρίθηκαν οι Χατζηλιόντας, Μάλλιος και Γκίκας ενώ από τον Διγενή οι Κετσές και Χουτεσιώτης.

Άρης: Καραγιάννης, Τσελεπίδης, Πομπός, Ζαρκαδούλας (90’ Μαγιόγλου), Γκίκας, Κρεκούκιας (55’ Αξιώτης), Κοντόγιαννος, Μπαϊρακτάρης, Μάλλιος (88’ Θοδωρή), Σακελλάρης (72’ Χατζηνικόλας), Χατζηλιόντας.

Διγενής: Μανώλαγκας, Τσιπιζίδης (78’ Διακάκης), Σκούμπρος, Νίκας, Κετσές, Τζουανάκης, Μικκιού, Παπασταμάτης, Κώτης (85’ Χατζηνικόλας), Χουτεσιώτης, Καρπαθάκης.

Ο Κώστας Μάλλιος (αριστερά) βρίσκει τον καλό του εαυτό στο σκοράρισμα.
Ο Κώστας Μάλλιος (αριστερά) βρίσκει τον καλό του εαυτό στο σκοράρισμα.

Διαβάστε ακόμη

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!