Όταν στριμώχθηκε, χτύπησε σαν «κόμπρα»!

 Όταν στριμώχθηκε, χτύπησε σαν «κόμπρα»!

Όταν στριμώχθηκε, χτύπησε σαν «κόμπρα»!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 307 ΦΟΡΕΣ

Παρότι έπαιζε από το 40’ με παίκτη λιγότερο και βρέθηκε να χάνει, ο Διαγόρας Βατίου έκανε τη μεγάλη ανατροπή, επικρατώντας της Κατταβιάς με 3-2

Καρακόνερο
Πολλά κιλά ποδοσφαιρικής «μαγκιάς» χρειάστηκαν για να φτάσει ο Διαγόρας Βατίου στο προχθεσινό κατόρθωμά του. Παρότι αναγκάστηκε να κυνηγάει το σκορ παίζοντας για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη όχι μόνο έμεινε όρθια, αλλά και κατάφερε να φύγει από το ματς με την Κατταβιά νικήτρια με 3-2, κατακτώντας ένα «τρίποντο» που της δίνει σιγουριά και ψυχολογία.

Οι γηπεδούχοι του Μανώλη Φραντζή ξεκίνησαν τον αγώνα καλύτερα, ήταν επιθετικοί και στο 28’ μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ, το οποίο πέτυχε ο Μαριττάκης με ωραίο σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, μετά από δική του ατομική προσπάθεια.

Σταδιακά οι Βατενοί ισορρόπησαν, ωστόσο στο 40’ «πάγωσαν», όταν είδαν τον Μοσχή να ανταπαντά σε φιλάθλους και να αποβάλλεται σωστά με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα.

Μόνο που όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, τα δύσκολα τους χαλύβδωσαν και τους πείσμωσαν. Από το ξεκίνημα της επανάληψης οι «κυανέρυθροι» άρχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση, την οποία και πέτυχαν στο 58’, με προβολή του Λάμπρου Ζωάννου έπειτα από φάουλ του Έλληνα και κακή αντίδραση της άμυνας των γηπεδούχων.

Έχοντας πλέον άλλον αέρα στα «πανιά» του, ο Διαγόρας συνέχισε ακόμα πιο δυναμικά και στο 62’ σκόραρε ξανά, όταν ο Χαρτοφύλλης νίκησε στον αέρα την αντίπαλη άμυνα, αξιοποιώντας με κεφαλιά τη σέντρα του Κατσαρή. Η ανατροπή έδειξε να αφυπνίζει την Κατταβιά, η οποία απάντησε στο 65’ με έξοχο σουτ του Μαντινάου έξω από τη μεγάλη περιοχή. Μόνο που αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία καλή στιγμή της στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξαναπάρουν τα «ηνία» στα χέρια τους, όμως εγκλωβίστηκαν στο έξυπνο παιχνίδι του αντιπάλου τους, που αμύνθηκε υποδειγματικά κλείνοντας τους χώρους και όποτε μπορούσε, «χτυπούσε» στις αντεπιθέσεις. Σε μία απ’ αυτές στο 85’, ο Χαρτοφύλλης διαμόρφωσε με διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή το τελικό 2-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανώλης Παπαγιαννίδης, με βοηθούς τους Χρήστο Κασιώτη και Χρήστου Καλκαβούρα.

Οι συνθέσεις:

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης (65’ Κιλασίν Κ.), Σιέχ, Κιλασίν Χ., Νασόπουλος, Μαντινάος, Κούτσι, Πάπα, Μήτρου, Στεφανάκης, Μαριεττάκης

Διαγόρας Βατίου: Μαυρουδής, Μοσχής, Καραγιάννης, Έλληνας, Αδάμος, Παναγιωτόπουλος, Κατσαρής, Ζωάννου Λ., Πρέτσι (64’ Ζωάννου Μ.), Χότζα (46’ Παπουρδάνος, 88’ Θεοδώρου), Χαρτοφύλλης (92’ Βασιλειάδης)

Μεγάλη ανατροπή χθες στο Κορακόνερο για τον Γιάννη Καμπούρη και τους παίκτες του
Μεγάλη ανατροπή χθες στο Κορακόνερο για τον Γιάννη Καμπούρη και τους παίκτες του

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού