Χριστουγεννιάτικο μενού και από το ξενοδοχείο Plaza

Χριστουγεννιάτικο μενού και από το ξενοδοχείο Plaza

Χριστουγεννιάτικο μενού και από το ξενοδοχείο Plaza

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 254 ΦΟΡΕΣ

Ρεβεγιόν στον χώρο του ξενοδοχείο Plaza στο κέντρο της πόλης μας, με εορταστικό μενού και ατμόσφαιρα καλούμαστε να κάνουμε το βράδυ της Κυριακής.

Το Χριστουγεννιάτικο Μενού περιλαμβάνει
Σούπα βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας με άρωμα από φρεσκοτριμμένο τζίντζερ & φρυγανισμένο ψωμί γκρατιναρισμένο από τυρί μετσοβόνε
*****
Σαλάτα από καρδιές μαρουλιών, baby ρόκα, ξινό ρόδι, πούδρα καρυδιού με βινεγκρέτ μελιού
*****
Φιλέτο γαλοπούλας μπρεζέ με διάφορα αρώματα συνοδευμένo από την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη γέμιση με πουρέ γλυκοπατάτας, κάστανου & σάλτσα από γλυκό κρασί μαυροδάφνης
*****
Πάστα Σοκολατίνα
29,00€
Συμπεριλαμβάνονται τα ποτά

Ξενοδοχείο Plaza
Ιερού Λόχου 7
τηλ 2241022501
f: BEST WESTERN Plaza Hotel

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές