Γιαγιάδες και παππούδες του ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου εν δράσει…

Γιαγιάδες και παππούδες του ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου εν δράσει…

Γιαγιάδες και παππούδες του ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου εν δράσει…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 351 ΦΟΡΕΣ

Οι γιορτινές ημέρες είναι αγάπη, είναι μουσική, μυρωδιές, αγκαλιές και πάνω από όλα προσφορά. Ποιος άλλος ξέρει καλύτερα αυτό το μείγμα από τις Γιαγιάδες και τους Παππούδες;

Έτσι και εφέτος, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, οι γιαγιάδες και οι παππούδες του ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου έκαναν την καθιερωμένη βόλτα τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για να ψάλλουν τα κάλαντα στους λιλιπούτιους μαθητές, να πουν χριστουγεννιάτικα παραμύθια, αλλά και να φτιάξουν μαζί τους τα αγαπημένα γλυκά των Χριστουγέννων, τους κουραμπιέδες.

Με την αρωγή και συνεργασία του Europe direct της ΑΝΔΩ ΑΕ επισκέφτηκαν τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Αγίου Νικολάου, Βορείου Ηπείρου και Χρίστου Τσιγάντε. Σταθμός τους, για πρώτη φορά, και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Ελπίδα», όπου μαζί με τα παιδιά έψαλλαν τα κάλαντα.

Πρωταγωνίστριες στη γλυκιά και ζεστή δράση οι αντιδήμαρχοι κα. Άννα Ζωάννου και η κα. Βάσω Ξεπαπαδάκη, οι οποίες εύχονται σε όλους καλές γιορτές με υγεία, φαντασία και άπλετη αγάπη παντού.

Διαβάστε ακόμη

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Μπαζάρ Μεταχειρισμένου Βιβλίου στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Ρόδου

Τα ήθη και τα έθιμά τους γιόρτασαν οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Ρόδου

Αρχαιολογική διάλεξη με τίτλο "Ταφικό συγκρότημα των κλασικών χρόνων στη Ρόδο"