H μαγεία των Χριστουγέννων στο χωριό Φάνες

H μαγεία των Χριστουγέννων στο χωριό Φάνες

H μαγεία των Χριστουγέννων στο χωριό Φάνες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 602 ΦΟΡΕΣ

Ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο χωριό στις Φάνες, στις παλιές εγκαταστάσεις του εργοστασίου της ΚΑΪΡ, άνοιξε τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους στις 23/12/2017.

Μία αξιέπαινη προσπάθεια του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Φανών «Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ» καθώς και εθελοντών που με υπερβάλλοντα ζήλο και μεράκι δουλεύοντας νυχθημερόν, κατάφεραν το ακατόρθωτο μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, λόγω του ότι τεχνολογικές δυσκολίες καθώς και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν επέτρεπαν τις εργασίες νωρίτερα.

Ζωντανή Φάτνη, Παραδοσιακός Ξυλόφουρνος, το σπίτι του Αη Βασίλη, εργαστήριο για τους μικρούς μας φίλους και σπιτάκια που φαντάζουν ένα με το μοναδικό τοπίο των εγκαταστάσεων, είναι ορισμένα από αυτά που θα δείτε κατά την επίσκεψή σας.
επίσης μια όμορφη έκπληξη περιμένει τους μικρούς μας φίλους αν πραγματοποιήσουν την επίσκεψή τους την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στις Φάνες θα είναι ανοιχτά Κυριακή 31/12, επίσης 1 , 2 , 6 , και 7 Ιανουαρίου από τις 11 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Φανών «Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ σας προσκαλεί στο μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό για τον εορτασμό της αλλαγής του χρόνου, την Κυριακή 31/12 και ώρα έναρξης 22.30, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε ένα φαντασμαγορικό σώου πυροτεχνημάτων που θα σας μείνει αξέχαστο, καθώς επίσης και άλλες εκπλήξεις. Εύχεται επίσης σε όλο τον κόσμο ένα χαρούμενο και δημιουργικό 2018 γεμάτο υγεία!

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη