Το χριστουγεννιάτικο bazaar του Ομίλου Inner Wheel, θεσμός στα δρώμενα των εορτών στη Ρόδο

Το χριστουγεννιάτικο bazaar του Ομίλου Inner Wheel, θεσμός στα δρώμενα των εορτών στη Ρόδο

Το χριστουγεννιάτικο bazaar του Ομίλου Inner Wheel, θεσμός στα δρώμενα των εορτών στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 998 ΦΟΡΕΣ

Τα έσοδα του bazaar διατέθηκαν ήδη για την αγορά ενός ιατρικού μηχανήματος για τη Μαιευτική κλινική

Ο αλτρουϊσμός, η κοινωνική ευαισθησία, η ανιδιοτελής προσφορά, η στήριξη και η αλληλεγγύη των συνανθρώπων μας, αποτελούν κυρίαρχο γνώμονα των δράσεων και ενεργειών του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου για περισσότερα από πενήντα χρόνια.

Αυτό το πνεύμα της αγάπης και της αλληλεγγύης, πρωταγωνίστησε και στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου που αποτελεί πλέον θεσμό στα δρώμενα των εορτών στη Ρόδο και το οποίο πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο ξενοδοχείο Mediterranean. Ένα χριστουγεννιάτικο bazaar, που σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία.

Πολλά μέλη της ροδιακής κοινωνίας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου και προσήλθαν στην εκδήλωση προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος, που δεν ήταν άλλος από την αγορά ενός ιατρικού μηχανήματος για τον εξοπλισμό της Μαιευτικής Κλινικής του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου και στην εξ ολοκλήρου προσφορά του χριστουγεννιάτικου γεύματος αλληλεγγύης, στο Συσσίτιο του Δήμου Ρόδου.

Στην ειδικά για την περίσταση διαμορφωμένη και εξαιρετικά όμορφα στολισμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Mediterranean, είχαν από νωρίς στηθεί πάγκοι με σπιτικές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκίσματα που όπως κάθε χρόνο ετοίμασαν τα μέλη και οι φίλες του Ομίλου.

Σε έναν άλλο χώρο της αίθουσας είχε στηθεί πάγκος όπου το μέλος του Ομίλου και ιδιοκτήτρια του καταστήματος «Mila by Louizidis» κυρία Μίλα Λουϊζίδη πωλούσε γούρια και φυτά αλεξανδρινές.

Πλήθος κόσμου τίμησε την εκδήλωση, ενώ οι φίλες και τα μέλη Ομίλου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο απόγευμα με τη συντροφιά του μουσικού σχήματος με τον κ. Μάνο Σάββενα στα πλήκτρα, τον κ. Γιάννη Χατζηδιάκο στο σαξόφωνο και την κα Μαρία Βογιατζή στο τραγούδι, που στην κυριολεξία καθήλωσαν τις παρευρισκόμενες με το πλούσιο ρεπερτόριό τους και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους.

Στην ομιλία της – καλωσόρισμα η Πρόεδρος του Ομίλου κυρία Βεατρίκη Σέρβου τόνισε μεταξύ άλλων: «Η συμβολή σας για την επίτευξη των στόχων μας, είναι ουσιαστική και πολύτιμη και σας ευχαριστούμε θερμά για όλα.

Οι προσφορές και οι χορηγίες όλων σας, εθελοντών και επιχειρηματιών, είναι σημαντικές και στηρίζουν σε μεγάλο βαθμό το έργο του Inner Wheel.

Σας ευχαριστώ θερμά για την άμεση ανταπόκριση και τη στήριξή σας και σε αυτήν την εκδήλωση.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τις κυρίες Ευαγγελία Αλεξανδρίδη, Αλίνα Παπαβασιλείου, Ασπασία Καθοπούλη και Ευανθία Μπόνη για την συνεισφορά τους στη διοργάνωση του bazaar.

Ευχαριστούμε τέλος, την οικογένεια Βασιλείου Καμπουράκη και το προσωπικό του ξενοδοχείου Mediterranean για την πολύτιμη στήριξή τους. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Ειρήνη και χαρά σε όλο τον κόσμο».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ και οι καλεσμένες αποχώρησαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το χριστουγεννιάτικο bazaar της επόμενης χρονιάς.















Διαβάστε ακόμη

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Μπαζάρ Μεταχειρισμένου Βιβλίου στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Ρόδου

Τα ήθη και τα έθιμά τους γιόρτασαν οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Ρόδου