Έκλεψε ποτά από σούπερ μάρκετ της Ρόδου

Έκλεψε ποτά από σούπερ μάρκετ της Ρόδου

Έκλεψε ποτά από σούπερ μάρκετ της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 908 ΦΟΡΕΣ

Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου θα περάσει αύριο το πρωί 54χρονος για να απολογηθεί για τις κλοπές οινοπνευματωδών ποτών που κατηγορείται ότι έχει διαπράξει από σούπερ μάρκετ της περιοχής μας!

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου τον Νοέμβριο του 2017 ωστόσο ο 54χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Σε βάρος του 54χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση και αύριο συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Βασίλη Καταβενάκη θα δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια Ρόδου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 54χρονος στις 21 Ιουλίου 2017 στις 11 το πρωί μετέβη σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Κωνσταντίνου Τσαλδάρη στην πόλη της Ρόδου από όπου και αφαίρεσε μία τεκίλα, 3 μπουκάλια βότκα και ένα ουίσκι συνολικής αξίας 75 ευρώ, ενώ την ίδια μέρα στις 8.30 το βράδυ επισκέφθηκε και πάλι το ίδιο κατάστημα και συνέχισε τα … ψώνια του αφαιρώντας μία βότκα, δύο φιάλες ουίσκι, μία τεκίλα και δύο συσκευασίες πλαστικά γάντια και ένα ζευγάρι παντόφλες συνολικής αξίας 60 ευρώ.

Ο 54χρονος κατηγορείται επίσης ότι το χρονικό διάστημα από τις 13 έως τις 20 Ιουλίου 2017 επισκέφθηκε το εν λόγω κατάστημα κάποιες φορές και αφαίρεσε διάφορα αλκοολούχα ποτά συνολικής αξίας 202 ευρώ και συγκεκριμένα 14 φιάλες βότκα, μία τεκίλα, 8 φιάλες ουίσκι, μία φιάλη ρούμι και μία τζιν τα οποία εντοπίστηκαν στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του σε έλεγχο που του έγινε από την αστυνομία στις 21 Ιουλίου 2017 οπότε και κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στο κατάστημα.

Κατά τον ίδιο έλεγχο των αστυνομικών εντοπίστηκαν και άλλες φιάλες οινοπνευματωδών ποτών αξίας 200 ευρώ τις οποίες είχε κλέψει και ειδικότερα, 4 φιάλες ουίσκι, δύο φιάλες βότκα και δύο «καμπάρι», ενώ τέλος κατά το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο του 2017 έως και τις 21 Ιουλίου 2017 κατηγορείται ότι αφαίρεσε από διάφορα καταστήματα σούπερ μάρκετ στη Ρόδο 6 φιάλες αλκοολούχα ποτά τα οποία και ιδιοποιήθηκε παράνομα.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου