Παρεμβάσεις στο κτίριο της Πυροσβεστικής Κω

Παρεμβάσεις στο κτίριο της Πυροσβεστικής Κω

Παρεμβάσεις στο κτίριο της Πυροσβεστικής Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 158 ΦΟΡΕΣ

Από τους πυροσβέστες και με χορηγίες

Βελτιωτικές παρεμβάσεις στο κτήριο που στεγάζεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω πραγματοποιήθηκαν με έξοδα της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου, των ιδίων των πυροσβεστών, αλλά και χορηγιών από ιδιώτες!

Όπως έγινε γνωστό, οι παρεμβάσεις έγιναν σε δύο χώρους του κτηρίου, κουζίνα και τηλεφωνείο / χώρος ψυχαγωγίας, όπου οι πυροσβέστες περνούν αρκετές ώρες κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους.

Για το θέμα η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου εξέδωσε επιστολή με την οποία ευχαριστεί όσους συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση αυτών των παρεμβάσεων και η οποία αναφέρει τα εξής:

«Η Ένωσή μας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχε ξεκινήσει μία προσπάθεια σε συνεργασία με τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω, να συμβάλει στη βελτίωση των συνθηκών που επικρατούσαν σε κάποιους χώρους της υπηρεσίας και στους οποίους καλούνται οι συνάδελφοι μας να περάσουν πολλές ώρες στο εικοσιτετράωρο της υπηρεσίας τους.

Συγκεκριμένα προχωρήσαμε σε βελτιωτικές παρεμβάσεις στο χώρο της κουζίνας και του τηλεφωνείου/χώρου ψυχαγωγίας της Υπηρεσίας με το συνολικό κόστος να ανέρχεται στα 800 ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού και συγκεκριμένα τα 500 ευρώ καλύφθηκαν από πόρους και ενέργειες τις Ένωσης μας, ενώ τα υπόλοιπα περίπου 300 ευρώ συγκεντρώθηκαν από χρήματα των υπηρετούντων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω (Διοίκηση, γραφεία, βάρδιες).

Ταυτόχρονα καταφέραμε μέσω χορηγιών να εξασφαλίσουμε κάποια έπιπλα που χρειαζόντουσαν οι συνάδελφοι μας όπως καναπέδες, καρέκλες, κρεβάτια, ντουλάπες… Τα αποτέλεσμα δικαίωσε τόσο την προσπάθεια των συναδέλφων μας όσο και τη δική μας, η εικόνα των δύο συγκεκριμένων χώρων βελτιώθηκε αισθητά, προσφέροντας στους συναδέλφους ένα ανθρώπινο περιβάλλον εργασίας. Φυσικά όμως όπως προαναφέραμε για να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος συνέβαλαν πολλοί συνάδελφοι αλλά και ιδιώτες από το νησί της Κω, τους οποίους νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημοσίως.

Συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως τους συναδέλφους μας:
Πυροσβέστη Πενταετούς Υποχρέωσης Πουλιού Θεόδωρο για την χορηγία πλακιδίων και κόλλας, καθώς και για την εξεύρεση τεχνικού ο οποίος έκανε την τοποθέτηση αφιλοκερδώς

Πυροσβέστη Τριετούς Υποχρέωσης Γεωργουδάκη Παναγιώτη για τις ηλεκτρολογικές εργασίες που πρόσφερε.

Εποχικό Πυροσβέστη Κορδιστό Κωνσταντίνο για την προσφορά του σε χρώματα και χειρονακτική εργασία (βάψιμο) Παράλληλα ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να κάνουμε στο ξενοδοχείο Atlantica Club Marmari Beach 4* και συγκεκριμένα στον κ. Μαραβέλια για τη χορηγία επίπλων, κλιματιστικών, ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και του χρηματικού ποσού των 200 ευρώ, το ξενοδοχείο Θεατράκι του κ. Χατζηθωμά Θωμά για τη χορηγία επίπλων και τον κ. Μαρκάκη Παναγιώτη για τη χορηγία ενός τζαμιού για το γραφείο του τηλεφωνείου της υπηρεσίας.

Η Ένωση μας δεσμεύετε να συνεχίσει να είναι δίπλα στον συνάδελφο σε ότι της ζητηθεί, πάντα στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων της και να συμβάλει στην επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουν».

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για τον θαλάσσιο τουρισμό θα γίνει στην Κω

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθούν οι γονείς του βρέφους που πέθανε στην Κω

Συγκλονίζει ο θάνατος βρέφους στην Κω

Ο Δήμος Κω συνεχίζει με έργα σε όλο το νησί - 363.151 € για οδοποιϊα 2.600 μέτρων, στην περιοχή «Βολκάνια» Κεφάλου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Αύξηση χρηματοδότησης της μελέτης για την κατασκευή διαχωριστικής νησίδας στην επαρχιακή οδό Κως-Αεροδρόμιο