Στο κατάμεστο Plaza έκοψαν τη βασιλόπιτά τους οι Καρπάθιοι της Ρόδου

Στο κατάμεστο Plaza  έκοψαν τη βασιλόπιτά τους  οι Καρπάθιοι της Ρόδου

Στο κατάμεστο Plaza έκοψαν τη βασιλόπιτά τους οι Καρπάθιοι της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1881 ΦΟΡΕΣ

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εστίασης του ξενοδοχείου «Plaza», που αγγίζει σε χωρητικότητα τα διακόσια (200) άτομα, πραγματοποιήθηκε παραμονή της εορτής των Θεοφανίων (Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19.00), η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου με τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου.

Στην εκδήλωση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των επιτυχόντων και αριστούχων μαθητών, που κατάγονται από την Κάρπαθο, αλλά διαμένουν στη Ρόδο.

Με την ευλογία της βασιλόπιτας του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου και της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου, από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολύμπου Κύριλλο, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο, τον Αιδεσιμότατο Πατήρ Ιωάννη και σεβαστούς πατέρες της εκκλησίας, πραγματοποιήθηκε η έναρξη της τελετής, μιας και όπως ανέφερε και η παρουσιάστρια της εκδήλωσης εκλεγμένη επί των Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου δημοσιογράφος Άννα Σαρρή «από Θεού άρξασθαι».

Με την ολοκλήρωση της ιερής τελετής, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου και συγκεκριμένα η πρόεδρος Φανή Αναστασιάδη – Σισαμή, η α’ αντιπρόεδρος Πόπη Διακαντώνη – Μπαλασκά, η γενική γραμματέας Ειρήνη Γεργατσούλλη – Γιάννουστα, ο ειδικός γραμματέας Μανόλης Ματθαίος, ο ταμίας Κώστας Παπακώστας, ο αναπληρωτής ταμίας Γιώργος Ρουσσάκης, η εκλεγμένη επί των δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας Άννα Σαρρή και η α’ βοηθός εφόρου Φιφή Παναγιώτου, έψαλλαν τα κάλαντα συντροφιά με τους Γιάννη Λεντάκη και Γιάννη Κλαδάκη στη λύρα και στο λαούτο.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε η εκλεγμένη επί των Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου δημοσιογράφος Άννα Σαρρή, η οποία χαιρέτησε την παρουσία των επισήμων και ευχαρίστησε το πλήθος του κόσμου, που τους τίμησε με την παρουσία του.

«Η παρουσία σας σήμερα εδώ, στην κατάμεστη αίθουσα του Plaza, αποδεικνύει πως όσο μεγαλύτερες αίθουσες και εάν επιλέξουμε - μιας και ήρθαμε εδώ, διότι στην τελευταία μας εκδήλωση το Καρπάθικο σπίτι δεν χωρούσαμε - πάλι δεν θα χωράμε, διότι είμαστε πολλοί και είμαστε ενωμένοι», ανέφερε, προσθέτοντας πως «Η παρουσία σας σήμερα εδώ, αποδεικνύει πως εσείς είστε η φωνή της Καρπάθου στη Ρόδο. Η δύναμη του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου».

Σε ότι αφορά στις βραβεύσεις των επιτυχόντων και αριστούχων η κα Άννα Σαρρή, επισήμανε πως «επιλέγουμε να στηρίξουμε την αριστεία. Να προάγουμε τους άριστους και όχι τους αρεστούς. Να τιμήσουμε όλα εκείνα τα δικά μας παιδιά που με κόπο διαμορφώνουν το δικό τους αύριο και μας κάνουν υπερήφανους. Συγχαρητήρια όμως, αξίζουν και στους μαθητές που δεν αρίστευσαν, αλλά είναι και αυτοί δικά μας παιδιά. Στεκόμαστε δίπλα τους, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά τους».

Η πρόεδρος του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου Φανή Αναστασιάδη – Σισαμή, ευχήθηκε καλή χρονιά στον καθένα ξεχωριστά, γεμάτη υγεία, αγάπη, ευημερία για τις οικογένειες, το Σύλλογο, την Κάρπαθο, την Ελλάδα, τον κόσμο, ενώ ευχαρίστησε τους Καρπάθιους της Ρόδου, για τη ζέστη υποδοχή στα κάλαντα.

«Ανοίξετε τα στολισμένα σπίτια σας και τις καρδιές σας και μας υποδεχτήκατε! Στηρίξατε το Σύλλογο παραμονές Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς, παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που διάγουμε», ανέφερε και πρόσθεσε: «Η κοπή της πίτας μας παίρνει ιδιαίτερη βαρύτητα και αίγλη με την καθιερωμένη βράβευση των παιδιών μας. Συγχαρητήρια! Πάντα να αριστεύετε και να πετυχαίνετε τους στόχους σας! Και μια και αύριο είναι των Θεοφανίων, σας ευχόμαστε φώτιση, βαδίζοντας σε ίσιους δρόμους! Σ' εσάς στηρίζουμε τις ελπίδες μας, εσείς γράφετε την ιστορία μας!».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου Νίκος Κωνσταντινίδης, ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, ευχήθηκε για το νέο έτος και παρουσίασε μία σειρά από εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τους Συλλόγους, μέλη της Ομοσπονδίας.

Ακολούθως πήραν τον λόγο οι επίσημοι που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και συγκεκριμένα o εκπρόσωπος του Στρατηγού της 95 ΑΔΤΕ αντισυνταγματάρχης του πυροβολικού Δημήτριος Λαγκάνης, o βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Μάνος Κόνσολας, ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του περιφερειακού φυτωρίου Μιχάλης Μπαριανάκης, ο έπαρχος Καρπάθου – Κάσου Γιάννης Μηνατσής, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Ρόδου αντιδήμαρχος Τέρης Χατζηϊωάννου, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, ο πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου, δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Γιαννικουρής, το μέλος της κεντρικής αντιπροσωπίας του Τ.Ε.Ε. Βάιος Καλοπήτας, ο εκπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ρόδου Κώστας Γλεντής, ο πρόεδρος της Αδελφότητας Ολυμπιτών Ρόδου Νίκος Αναστασιάδης, η πρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου Μαρία Βάλλα, πρόεδροι Συλλόγων που απαρτίζουν την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου και πρώην πρόεδροι του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου.

Χαιρετισμός στην εκδήλωση απέστειλε ο δήμαρχος Καρπάθου Ηλίας Λάμπρος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, ευχαρίστησε την κα Μαρία Χρυσοχόου και τα καταστήματα «Χρυσοχόος και υιός Ο.Ε. – Βιοτεχνία Χρυσών Κοσμημάτων», για την προσφορά ενός χρυσού κοσμήματος για το λαιμό με την Κάρπαθο, το οποίο και δόθηκε ως δώρο για το φλουρί, το Oceanis Hotel των αδελφών Διακίδη, το Titania Hotel της οικογένειας Μανώλη Σεβδαλή, το Allegory Boutigue Hotel της οικογένειας της Αναστασίας Χιωτάκη Μαστρομηνά, το Apollo Beach Resort Hotels και το Apollo Blue Restaurant a la Carte των τουριστικών επιχειρήσεων «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΕ» στις οποίες μετέχουν οι Μηνάς Μηναϊδης και Αγγέλικα Λάμπρου – Μηναϊδη, οι οποίοι - κατά περίπτωση - προσέφεραν δωρεάν διανυκτερεύσεις και γεύματα, για τους τυχερούς της βραδιάς.

Οι επιτυχόντες και οι αριστούχοι που κατάγονται από την Κάρπαθο και διαμένουν στη Ρόδο, βραβεύτηκαν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους επισήμους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με παραδοσιακό γλέντι με τους Γιάννη Λεντάκη και Γιάννη Κλαδάκη στο λαούτο και τη λύρα.
Οι επιτυχόντες & οι αριστούχοι που βραβεύτηκαν είναι οι κάτωθι:

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017

1. Βασιλάκης Βασίλειος του Γεωργίου Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης Κομοτηνής Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης (από Μεσοχώρι)
2. Βασιλαράκη Ιωάννα του Γεωργίου Νομική Αθηνών ΕΚΠΑ (από Απέρι)
3. Γιαννούρη Μαρία του Μιχαήλ Διατροφής και Διαιτολογίας ΤΕΙ Κρήτης - ΣΗΤΕΙΑ(από Όλυμπο)

4. Διακογεωργίου Ευγενία του Ηλία Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος) (από Όλυμπο)
5. Καντή Σοφία-Χριστίνα του Νικολάου Ιατρική Αθηνών ΕΚΠΑ(από Όλυμπο)
6. Καρίκης Ιωάννης του Ηλία Ιατρική Αθηνών ΕΚΠΑ ( από Πυλές)
7. Κοντομανώλης Γεώργιος του Ιωάννη Τεχνολόγων Γεωπόνων Αμαλιάδας, ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (από Σπόα)

8. Λεντή Φούλα του Μηνά Εκπαιδευτικής & Κοινωνικής Πολιτικής Θεσσαλονίκης Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (από Όλυμπο)
9. Μανδρακού Φωτεινή-Μαρία του Ευαγγέλου Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλονίκης ΑΠΘ (από Απέρι)
10. Μηνατσή Μαρία του Ιωάννη Διοίκηση Οικονομίας Επικοινωνίας Πολιτιστικών –Τουριστικών Μονάδων ΑΜΦΙΣΣΑ ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδος (από Όλυμπο)
11. Οθείτης Ιωάννης του Ηλία Νομική Αθηνών ΕΚΠΑ (από Μενετές)
12. Παπαβασίλης Αντώνιος του Εμμανουήλ Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕΙ Κρήτης ΧΑΝΙΑ (από Όλυμπο)

13. Παπαηλία Μαγκαφούλα του Ηλία Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (από Όλυμπο)
14. Παυλάκη Παρασκευή-Ευγενία του Παύλου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Αθήνας (από Όλυμπο)
15. Πρωτόπαπας Νικόλαος του Βασιλείου Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Κρήτης – ΗΡΑΚΛΕΙΟ (από Όλυμπο)
16. Τσίγκος Γεώργιος του Παύλου Μοριακής Γενετικής Αλεξανδρούπολη Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης (από Απέρι)
17. Χαροκόπου Μαγδαληνή του Μιχαήλ Αισθητικής Κοσμητολογίας Αθήνας ΤΕΙ Αθήνας (από Μεσοχώρι)

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΥ 2016-2017
ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΛΥΚΕΙΩΝ

1) 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Κοντού Μαρία του Μιχαήλ, 19,9
2) 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Εμμανουηλίδη Νικολέτα του Νικολάου, 19,4
3) 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Καρίκης Βασίλειος του Ηλία, 19,3

4) 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Αρχαγγελίδη Μαρία –Αγγελική του Σωτηρίου, 18,9
5) 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Ανδρεαδάκης Στυλιανός του Νικολάου, 18,4
6) 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Γκούμα Άννα του Δημητρίου, 18,9

7) 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Χαρτοφύλακας Ιωάννης του Ανδρέα, 18,7
8) 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, Β΄ ΤΑΞΗ, Παπανικήτας Γεώργιος- Μιχαήλ-Άγγελος του Νικολάου, 19,3
9) 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, Β΄ ΤΑΞΗ, Γραίγου Ευαγγελία του Ιωάννη, 18,2
10) 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Υψηλάντη Φούλα-Γεωργία του Νικολάου, 18,7
11) 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, Β΄ ΤΑΞΗ, Νικολαΐδης Νικόλαος, 18,5

12) 4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Οικονόμου Βασίλειος του Νικολάου, 19,6
13) 4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, Γ΄ ΤΑΞΗ, Χαροκόπου Μαγδαληνή του Μιχαήλ, 19,3
14) 4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, Γ΄ ΤΑΞΗ, Παπαηλία Μαγκαφούλα του Ηλία, 19
15) 4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, Γ΄ ΤΑΞΗ, Βασιλάκης Βασίλειος του Γεωργίου, 18,1

16) ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, Α΄ΤΑΞΗ, Μανδρακού Χριστίνα -Ιωάννα του Ευαγγέλου, 19, 2
17) ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, Α΄ΤΑΞΗ, Νικολιδάκης Γεώργιος του Εμμανουήλ, 19
18) ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, Β΄ΤΑΞΗ, Διακολιός Ιωάννης του Κωνσταντίνου, 18,1
19) ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, Γ΄ΤΑΞΗ, Οθείτης Ιωάννης του Ηλία, 19,9
20) ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, Γ΄ΤΑΞΗ, Μανδρακού Φωτεινή-Μαρία του Ευαγγέλου, 19,7

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ
1. 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Β΄ΤΑΞΗ, Σταματιάδη Χαριτωμένη του Ποθητού& της Χρυσάνθης, 19 13/14
2. 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Β΄ΤΑΞΗ, Ματσάκης Ηλίας του Νικολάου & της Ελένης, 19 2/14
3. 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Γ΄ΤΑΞΗ, Αντωνίου Αγγελική του Αθανασίου &της Τσαμπίκας, 19 13/14
4. 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Γ΄ΤΑΞΗ, Λογοθέτη Δέσποινα του Γεωργίου &της Σοφίας, 19 4/14
5. 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Γ΄ ΤΑΞΗ, Παπαηλία Σοφία-Νίκη του Ηλία, 19 9/14
6. 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Παλαιού Ελένη του Ιωάννη & της Παναγιώτας, 19 10/14
7. 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Λυτού Σοφία του Βασιλείου & της Μαρίας, 19 3/14
8. 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Λυτός Κωνσταντίνος του Βασιλείου & της Μαρίας, 18 12/14

9. 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Β΄ ΤΑΞΗ, Διακογεωργίου Νικόλαος-Χρυσοβαλάντης του Αντωνίου &της Μαρίας, 19 11/14
10. 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Β΄ ΤΑΞΗ, Παλαιός Μιχαήλ του Ιωάννη & της Παναγιώτας, 19 8/14
11. 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Γ΄ ΤΑΞΗ, Παυλίδη Μαργαρίτα του Νικολάου & της Πελαγίας, 19 13/14
12. 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Γ΄ ΤΑΞΗ, Διακογεωργίου Καλλιόπη του Ηλία & της Μαρίας-Ειρήνης, 1812/14
13. 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Γ΄ ΤΑΞΗ, Πέρου Ειρήνη του Γεωργίου & της Μαρίας, 18 11/14

14. 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Κόνσολας Νικίας του Ιωάννη, 20
15. 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Β΄ ΤΑΞΗ, Τσίγκος Μάριος-Παναγιώτης του Παύλου, 19 7/14
16. 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Σαμιωτάκη Δανάη-Κωνσταντίνα του Κωνσταντίνου, 20
17. 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Β΄ ΤΑΞΗ, Νισυρίου Μαρίνα του Μηνά, 19 6/14
18. 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Χειράκη Σοφία του Ιωάννη, 18 13/14

19. 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Μιχαήλ Άννα-Σωτηρία του Μιχαήλ, 18 12/14
20. 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Θεοδοσίου Εμμανουέλα του Μιχαήλ-Ιωάννη, 19 3/14
21. 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Β΄ ΤΑΞΗ, Οικονόμου Ιωάννης του Νικολάου, 18 10/14
22. 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Β΄ ΤΑΞΗ, Πρεάρη Ειρήνη-Χρυσοβαλάντου του Βασιλείου, 19 1/14
23. 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Γ΄ ΤΑΞΗ, Τσικνής Κωνσταντίνος του Παναγιώτη, 19 4/14

24. 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Γ΄ ΤΑΞΗ, Καραγκούνη Μαρία του Παναγιώτη, 19 3/14
25. 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Γ΄ ΤΑΞΗ, Μανιός Νικόλαος του Γεωργίου, 19
26. 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Γ΄ ΤΑΞΗ, Αλεξάνδρου Γεώργιος του Σάββα, 18 12/14
27. 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ, Α΄ ΤΑΞΗ, Βασιλάκης Χρήστος του Γεωργίου, 19 1/14

28. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ, Α΄ ΤΑΞΗ, Κοντομανώλη Μαρία-Λουκία του, 18 11/14
29. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ, Β΄ ΤΑΞΗ, Γιαννουρή Μαρίνα του Μιχαήλ, 19
30. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, Α΄ ΤΑΞΗ, Ορφανού Στέλλα-Στεργία του Ευσταθίου, 19 5/13
31. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, Α΄ ΤΑΞΗ, Ψυλλάκης Στυλιανός του Νικολάου, 19 2/13

32. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, Β΄ ΤΑΞΗ, Καντής Αντώνιος-Εμμανουήλ του Νικολάου, 19 12/13
33. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, Γ΄ ΤΑΞΗ, Καστελλοριζιού Ειρήνη του Κωνσταντίνου, 19 9/13
34. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, Γ’ ΤΑΞΗ, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος – Μιχαήλ του Μηνά, 19 12/14
35. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, Γ’ ΤΑΞΗ, Λουλούδη Μαρία του Χρήστου, 19 2/14.
36. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, Γ΄ΤΑΞΗ, Πρωτόπαπα Φούλα του Βασιλείου, 19 9/14

Διαβάστε ακόμη

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα