Ρόδος: Στην ανακρίτρια 18χρονος για τον βιασμό νεαρής Νορβηγίδας

Ρόδος: Στην ανακρίτρια 18χρονος για τον βιασμό νεαρής Νορβηγίδας

Ρόδος: Στην ανακρίτρια 18χρονος για τον βιασμό νεαρής Νορβηγίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 752 ΦΟΡΕΣ

Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου θα περάσει αύριο Τρίτη 18χρονος Έλληνας που κατηγορείται για το βιασμό συνομήλικης του αλλοδαπής από τη Νορβηγία!

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε το περασμένο καλοκαίρι στην αστυνομία η 18χρονη αλλοδαπή η οποία μάλιστα φέρεται να ήταν παρθένα και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του κατηγορούμενου, και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.

Μάλιστα ο ίδιος είχε απολογηθεί αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ωστόσο σε βάρος του ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για την οποία και κλήθηκε εκ νέου να δώσει εξηγήσεις την προσεχή Τρίτη.

Όπως έγινε γνωστό, όλα ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν σε μπαρ στην πόλη της Ρόδου όπου διασκέδαζαν οι δύο νεαροί.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η 18χρονη Νορβηγίδα στην αστυνομία, περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Αυγούστου 2017, πήγε μαζί με τον 18χρονο στο πατάρι του καταστήματος και εκεί ο τελευταίος συνερεύθηκε ερωτικά μαζί της, χωρίς τη θέλησή της.

Μετά το συμβάν η αλλοδαπή κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία και προέβη στη σύλληψη του 18χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος στην ανακρίτρια Ρόδου ο 18χρονος συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Στέλιο Αλεξανδρή, δήλωσε πως γνωρίστηκε στο κατάστημα που εργάζεται με την νεαρή αλλοδαπή και πως από τη πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους άρχισαν να φλερτάρουν μεταξύ τους. Στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Αυγούστου 2017 πήγε ξανά στο κατάστημα η Νορβηγίδα η οποία και άρχισε να φιλιέται με τον κατηγορούμενο σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος δήλωσε.

Ακολούθως τη ρώτησε αν είχε ξανακάνει σεξ και ήθελε να κάνουν έρωτα καθώς και αν είχε κάποιο δεσμό ή φίλο στην πατρίδα της. Η αλλοδαπή απάντησε καταφατικά ως προς το φίλο λέγοντας πως δεν είναι κάτι σημαντικό και συμφώνησε να κάνουν έρωτα, ενώ τον ρώτησε αν είχε μαζί του προφυλακτικά. Ο 18χρονος είπε πως όλα έγιναν με τη θέληση της και πως σε καμία περίπτωση δεν την πίεσε για το παραμικρό.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 18χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, καθώς και της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 1000 ευρώ.

Σημειώνεται πως στην υπόθεση έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής η 18χρονη από τη Νορβηγία δια των δικηγόρων κ.κ. Ελένης Γιαννίκη και Μιχάλη Καντιδενού.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο