Σύσφιξη δέρματος με Ραδιοσυχνότητες: Ιδανική θεραπεία για τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα

Σύσφιξη δέρματος με Ραδιοσυχνότητες:  Ιδανική θεραπεία για τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα

Σύσφιξη δέρματος με Ραδιοσυχνότητες: Ιδανική θεραπεία για τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 765 ΦΟΡΕΣ

Η ιατρική αισθητική διαθέτει σήμερα ένα αποτελεσματικό εφόδιο για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος στο σώμα.

Η χαλάρωση του δέρματος, είτε εστιάζεται στα μπράτσα, στο γόνατο ή στην κοιλιά, αποτελούσε για χρόνια ένα από τα πιο δυσεπίλυτα αισθητικά προβλήματα, στο το οποίο όμως σήμερα πια μπορούμε να προσφέρουμε λύση. Η ενδιαφέρουσα νέα εφαρμογή στηρίζεται στη χρήση ραδιοσυχνοτήτων και στη διοχέτευση ενέργειας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.

Πώς λειτουργεί;
Μέσω της διοχέτευσης ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες και παράγεται κολλαγόνο άμεσα και κυρίως ανώδυνα.

Οι ειδικές κεφαλές της συσκευής, εξασφαλίζουν τη διατήρηση της θερμοκρασίας της επιδερμίδας σε χαμηλά επίπεδα, έτσι ώστε η θεραπεία να εφαρμόζεται με ασφάλεια και άνεση.

Το αποτέλεσμα είναι ο ασθενής να αισθάνεται τη θερμότητα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος αλλά όχι στην επιδερμίδα του, κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη.

ΠΡΙΝ
ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ


Η ενέργεια των ραδιοκυμάτων που διοχετεύεται στο δέρμα μετατρέπεται σε θερμότητα, εξαιτίας της τριβής με τον συνδετικό ιστό. Η θερμότητα αυτή εισέρχεται στο δέρμα κατά 1cm, φτάνοντας στη δερμίδα. Η δερμίδα αποτελείται από ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, δομικά στοιχεία τα οποία χαρίζουν ελαστική και ανθεκτική επιδερμίδα, καθώς επίσης λειτουργεί ως δεξαμενή ενυδάτωσης χάρη στην παρουσία μορίων που συγκρατούν το νερό.

Η θερμότητα που μεταφέρεται στη δερμίδα αυξάνει τη θερμοκρασία της κατά 10/15oC, μεταβάλλοντας τη δομή του πλέγματος κολλαγόνου. Επίσης, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα είναι να παρέχει μακροχρόνια αναδόμηση και σύσφιξη του δέρματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εμφάνιση του δέρματος εξακολουθεί να βελτιώνεται ακόμα και μετά το πέρας της εφαρμογής της θεραπείας.

Γιατί Radio4;
Με τη νέα τεχνολογία Radio4 των τετραπολικών ραδιοσυχνοτήτων, μπορούμε να προσαρμόσουμε πλήρως τη θεραπεία σε κάθε περιοχή του σώματος, ανάλογα με το μέγεθος της χαλάρωσης, αλλά και με την ποιότητα του δέρματος. Έτσι, εξασφαλίζουμε το ιδανικό αποτέλεσμα για το κάθε πρόβλημα.

ΠΡΙΝ
ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ


Πότε βλέπουμε αποτελέσματα;
Από την 1η εβδομάδα, ξεκινάμε να βλέπουμε σύσφιγξη και λείανση στις περιοχές εφαρμογής. Το χαλαρό γόνατο ανορθώνεται, η πεσμένη, χαλαρή κοιλιά μετά την εγκυμοσύνη βελτιώνεται και η κυτταρίτιδα εξαλείφεται θεραπεία με τη θεραπεία.

Συνήθως, χρειάζονται 6-8 συνεδρίες για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, αυτό όμως εξαρτάται από το μέγεθος του κάθε προβλήματος.

Πονάει;
Η θεραπεία είναι ανώδυνη, ο ασθενής αισθάνεται μόνο μία ήπια ζέστη στην περιοχή, αμέσως επιστρέφει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, ενώ μπορεί να γίνει και καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

www.skourasmed.gr

Διαβάστε ακόμη

Υπέρταση και ινομυώματα: Πώς συσχετίζονται

Ηπατική νόσος: Πώς εκδηλώνεται στις διάφορες μορφές της

Ποιες είναι οι συνέπειες της χαμηλής βιταμίνης D

Λουτεΐνη: Ποια τα οφέλη της & σε ποιες τροφές θα τη βρείτε

Γυροειδής αλωπεκία (τριχοφάγος): Τί είναι και πώς αντιμετωπίζεται

Πνευμονική ατρησία: Προσοχή στα συμπτώματα της καρδιακής νόσου

«Μίνι» εγκεφαλικό: Ποια είναι τα συμπτώματά του

Ο «Κήπος της γνώσης και της φαντασίας» στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού