Υπενθύμιση επαναπρολήψεων ξενοδοχοϋπήλληλλων

Υπενθύμιση επαναπρολήψεων ξενοδοχοϋπήλληλλων

Υπενθύμιση επαναπρολήψεων ξενοδοχοϋπήλληλλων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 392 ΦΟΡΕΣ

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου υπενθυμίζει, για ακόμα μια φορά, στα μέλη του ότι οι αιτήσεις επαναπροσλήψεων για το 2018 έχουν αρχίσει από τις αρχές Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου. Οι αιτήσεις διεξάγονται καθημερινά 09:00 – 14:00 και 17:00 - 19:00 στο γραφείο του Σωματείου μας το οποίο στεγάζετε στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, στην Στεφ. Καζούλη 30.

Συγκεκριμένα προς τα μέλη μας, των οποίων η συνδρομή 2018 είχε παρακρατηθεί κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν (2017) από την επιχείρηση όπου εργάζονται, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων διευκρινίζει ότι η παρακράτηση της συνδικαλιστικής εισφοράς δεν πραγματοποιεί αυτόματα την επαναπρόσληψη των εργαζόμενων αλλά ανανεώνει την συνδρομή τους και τους καθιστά μέλη του Σωματείου μας. Όσα μέλη λοιπόν έχουν πληρωμένη συνδρομή 2018 και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την επαναπρόσληψή τους, παρακαλούνται όπως προσέλθουν στα γραφεία του Σωματείου μας τις ώρες λειτουργίας (όπως αναγράφονται παραπάνω) παρά μόνο για να υπογράψουν και να κατοχυρώσουν την αίτηση επαναπρόσληψής τους.

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια

Αποφασισμένο το Λιμενικό Ταμείο να καθαρίσει την είσοδο του λιμανιού της Ακαντιάς από τα παρατημένα σκάφη!