Ρόδος: «Επιστρέφουμε μαζικά στο γήπεδο…»

Ρόδος: «Επιστρέφουμε μαζικά στο γήπεδο…»

Ρόδος: «Επιστρέφουμε μαζικά στο γήπεδο…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 244 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση-κάλεσμα της «Κακιάς Σκάλας» ώστε ο κόσμος να δώσει βροντερό «παρών» στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ιάλυσο

Το απόγευμα της Κυριακής στις 17.00 υπό το φως των προβολέων, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα υποδεχτεί στο Δημοτικό Στάδιο η Ρόδος τον Ιάλυσο, στο τοπικό ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Μετά από αίτημα των «πρασίνων», το οποίο κι έκανε δεκτό η φιλοξενούμενη ομάδα, κι απ’ ό, τι φαίνεται το ίδιο θα πράξει και η ΕΠΟ, η αναμέτρηση αυτή, σημαντική βαθμολογικώς και για τους δύο αντιπάλους, δεν θα πραγματοποιηθεί στις 15.00, δίνοντας την ευκαιρία στο φίλαθλο κόσμο της Ρόδου ν’ απολαύσει κάτι από τα… παλιά.

Η Ρόδος στον αγώνα αυτόν αναμένεται να παραταχθεί χωρίς απουσίες ώστε να προσπαθήσει για το «τρίποντο» και την ώθηση προς τη διεκδίκηση όσο μπορεί της ανόδου.

Ανακοίνωση με την οποία προσκαλεί όλον τον κόσμο της ομάδα στο στάδιο, για να δώσει ώθηση προς τη νίκη, εξέδωσε χθες ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ρόδου «Κακιά Σκάλα».
Αυτή είναι η παρακάτω:

«Είναι πλέον φανερό σε όλους πως η μαρμαρωμένη Βασίλισσα έχει μπει σε… διαδικασία αφύπνισης. Μια διαδικασία που ασφαλώς χρειάζεται χρόνο, υπομονή, και προσεχτικές κινήσεις από όλους μας. Και το κυριότερο: χρειάζεται στήριξη. Μοναδικό καθήκον μας η συσπείρωση γύρω από την Ομάδα μας, γύρω από τη Διοίκηση που προσπαθεί να φέρει σε πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο.

Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, ποτέ δεν ήταν. Στόχος μας, ως φίλαθλοι, ως η φυσική συνέχεια του δοξασμένου Σ.Φ.Ρ. «ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ», είναι να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές τρικλοποδιές που πολλοί θα προσπαθήσουν να βάλουν στην ομάδα μας. Πώς θα το πετύχουμε αυτό;

Μα φυσικά με την ενεργή παρουσία μας στο γήπεδο. Το Ελάφι μάς χρειάζεται, όπως μας χρειαζόταν 50 χρόνια πριν, όπως θα μας χρειάζεται 50 χρόνια μετά, όπως θα μας χρειάζεται μια ζωή ολόκληρη! Η Ρόδος μας θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, εκεί που δικαιωματικά της αξίζει να βρίσκεται. Και όταν επιστρέψει, να είστε σίγουροι πως δεν θα έχει μέρος να κρυφτεί κανένας τους. Αρχής γενομένης από την Κυριακή (21/1, 17:00), επιστρέφουμε μαζικά στο γήπεδο.

Θυμόμαστε τα παλιά, και ταυτόχρονα υπενθυμίζουμε σε όσους πιθανόν είχαν ξεχάσει την δυναμική της Ομάδας μας και τη φλόγα του κόσμου μας. Τα «Σκαλιά» μας ζωντανεύουν ξανά, πρασινίζουν και σπρώχνουν τα Ελάφια μας προς τη νίκη. Πάμε όπως παλιά ρε αλάνια! ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ!

Τα εισιτήρια για τους οπαδούς μας θα προπωλούνται στο Terrace Coffee & Snacks στην Ίωνος Δραγούμη 31.

Ο Σύνδεσμος μας εξασφάλισε οικονομικότερο εισιτήριο για όλους όσους θα είμαστε στην Θύρα -5- !!!
Ραντεβού λοιπόν στα «Τιμημένα Σκαλιά Μας!!!»

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους