Ίδιος ο στόχος του Ιάλυσου στο ντέρμπι με τη Ρόδο

Ίδιος ο στόχος του Ιάλυσου στο ντέρμπι με τη Ρόδο

Ίδιος ο στόχος του Ιάλυσου στο ντέρμπι με τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 120 ΦΟΡΕΣ

Μόνο η νίκη ενδιαφέρει τους «ερυθροκίτρινους» στους οποίους προστίθενται οι Σταυλάς και Τσούπρος

Στον Ιάλυσο οι πάντες δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς, για να παρουσιαστεί η ομάδα όσο γίνεται καλύτερη στον ντέρμπι της Κυριακής με την Ρόδο.

Ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 17.00, για να το παρακολουθήσει όλος ο κόσμος και υπό το φως των προβολέων. Ένα ματς με την παρουσία των φίλων και των δυο ομάδων και στο οποίο, θα δοθεί χαρακτήρας γιορτής.

Ο Θανάσης Τερζής μετά τη νίκη επί του Κερατσινίου, χθες έδωσε ρεπό στους παίκτες του να ξεκουραστούν και τους περιμένει όλους σήμερα για να μπουν σε πιο εντατικούς ρυθμούς ,για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στον αγώνα της Κυριακής.

Ο κόουτς της ομάδας, θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, αφού δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι Δημήτρης Σταυλάς και Κώστας Τσούπρος, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής.

«ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ» ΟΙ SCORPIONS
Στο μεταξύ και με αφορμή το ντέρμπι με τη Ρόδο, οι οργανωμένοι της ομάδας οπαδοί του Ιάλυσου, «Scorpions», προέβησαν χθες σε ένα ακόμα κάλεσμα και στο οποίο αναφέρουν:

«Η ομάδα μας δίνει ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. ..Γι αυτό κι εμείς θα είμαστε δίπλα της. Την Κυριακή για δύο ώρες όλη η Ιαλυσός μετακομίζει στο Δημ. Στάδιο Ρόδου.

Μ’ ένα και μόνο σκοπό να πάρει το διπλό. Οι Scorpions και όλοι οι φίλοι της ομάδας δίνουμε ραντεβού στις 14.30 στην Πλατεία Ιαλυσού και από κει όλοι μαζί στο γήπεδο!!!Με κάθε πιθανό μέσο…σε αυτό το παιχνίδι πίσω δεν μένει κανείς.

Μονόδρομος η νίκη
Μόνο Ιάλυσος»

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου