Αναθέρμανε τις ελπίδες του ο ΔΙ.ΑΣ.

Αναθέρμανε τις ελπίδες του ο ΔΙ.ΑΣ.

Αναθέρμανε τις ελπίδες του ο ΔΙ.ΑΣ.

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 113 ΦΟΡΕΣ

Ο ΔΙΑΣ επικράτησε 3-1 σ’ εξ αναβολής αγώνα του Απόλλωνα Κ. με 3-1 και πλησίασε τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας

Στο χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας που έγινε στην Κω, ο ΔΙ.ΑΣ. νίκησε 3-1 τον Απόλλωνα Καλυθιών και μ’ αυτή του τη νίκη μείωσε στους 7 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας, αναθερμαίνοντας τις πιθανότητες του για διεκδίκηση του τίτλου.

Οι παίκτες του Γιάννη Μανούσογλου ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 6΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Θωνιάτη. Ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει και να βγει στην επίθεση για να σημειώσει το γρηγορότερο δυνατόν την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ΔΙ.ΑΣ κρατούσε μακριά από τον Τσαραπατσάνη τους Απολλωνιστές, με αποτέλεσμα οι φάσεις να είναι λίγες και το 1-0 μέχρι το τέλος του α΄ μέρους να παραμείνει.

Ο ΔΙ.ΑΣ με το ξεκίνημα του β΄μέρους έκανε δυο τα τέρματα του, δείχνοντας πώς δύσκολα θα του ξέφευγε η νίκη. Οι Απολλωνιστές με την σειρά τους προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους ξανάβαζε στο παιχνίδι και το πέτυχαν με τον Μαθιό στο 71΄, αγχώνοντας τους γηπεδούχους που δεν πτοήθηκαν κι έβαλαν σφραγίδα στην νίκη τους στο 85΄ με τον Χατζησουλεϊμάν.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
6΄Ο Σαχίνης ανέτρεψε τον Πανόπουλο και ο κ. Δημαράκης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Θωνιάτης που ανέλαβε την εκτέλεση του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

49΄ Μετά από ωραία κάθετη πάσα του Χατζησουλεϊμάν, ο Χατζηφούντας πλάσαρε εύκολα πετυχαίνοντας το 2-0.
71΄ Ο Μαθιός μετά από σέντρα του Παλάζη μείωσε σε 2-1.
79΄ Μετά από φάουλ από τα αριστερά, ο Θωνιάτης από την «καρδιά» της άμυνας πήρε τη δυνατή κεφαλιά, αλλά ο Ροδίτης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

85΄ Ο Θωνιάτης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών κι ο Χατζησουλεϊμάν από το ύψος της περιοχής, έπιασε το σουτ στην κίνηση, στέλνοντας τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Ροδίτη για το 3-1.
Θωνιάτης, Χατζησουλεϊμάν και Χατζηφούντας ήταν οι καλύτεροι του ΔΙ.Α. Από τον Απόλλωνα άρεσαν περισσότερο οι Νικολός, Γεωργιάδης και ο Παλάζης.
Δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα οι κ.κ.. Δημαράκης, Αλέκος και Καραμούτας

Οι ομάδες:
ΔΙ.ΑΣ.: Τσαραπατσάνης, Πανόπουλος (72΄ Δουγέκος), Μποϊλής, Χατζησουλειμάν, Γκεστένια, Μαριάς, Βλαντιμίροφ, Χατζηφούντας (86΄ Συνεσίου), Θωνιάτης, Μπεκιρλάρι (88΄ Δρόσος), Πης (57΄ Μαργαρίτης)

ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.: Ροδίτης, Κυρίτσης, Κίτσος, Νικολός, Σαχίνης, Μαθιός (88΄ Γιορδαμνής), Γεωργιάδης, Φλεβάρης (51΄ Διακουράκης), Μπάρδης, Παλάζης (86΄ Φιλιππάκος), Καντιμοίρης

Ο Μανώλης Χατζηφούντας σημείωσε το δεύτερο γκολ του ΔΙ.ΑΣ.  στο χθεσινό 3-1 επί του Απόλλωνα Καλυθιών
Ο Μανώλης Χατζηφούντας σημείωσε το δεύτερο γκολ του ΔΙ.ΑΣ. στο χθεσινό 3-1 επί του Απόλλωνα Καλυθιών

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης