Το πήρε …πάνω του ο Μιχάλης Παπαδόπουλος

Το πήρε …πάνω του  ο Μιχάλης Παπαδόπουλος

Το πήρε …πάνω του ο Μιχάλης Παπαδόπουλος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 425 ΦΟΡΕΣ

Με δικό του χατ-τρικ η Αδελφοσύνη πέρασε χθες νικηφόρα (1-3) από τη Μαλώνα

Τη νίκη με 1-3 κατάφερε να πάρει χθες η Αδελφοσύνη στη Μαλώνα και το παιχνίδι με τον Άγιο Γεώργιο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για το β’ όμιλο στη Β’ Κατηγορία.

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος ήταν το πρόσωπο του αγώνα καθώς πέτυχε και τα τρία γκολ των φιλοξενούμενων.

Η Αδελφοσύνη έδειξε τις …διαθέσεις της από την αρχή, αφού μετά από πάσα του Αποστολόπουλου, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος πέτυχε στο19’ με πλασέ το 0-1.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 35’, αλλά ο αδελφός του, Μιχάλης στην επαναφορά σουτάροντας έκανε το 0-2.

Από κει και πέρα, στο 40’ ο Μιχάλης Παπαδόπουλος με νέο δυνατό σουτ πραγματοποίησε το 0-3, απλοποιώντας κατά πολύ τα πράγματα για τη συνέχεια, ενώ από τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Χατζηδημητρίου αντικρίζοντας απευθείας κόκκινη κάρτα, γιατί αποχώρησε στο 70’ από τον αγωνιστικό χώρο δίχως την άδεια του διαιτητή σε μια διακοπή του αγώνα.

Δυο λεπτά μετά ο Φαρμακαλής εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Καϊζερλή και έκανε το 1-3 για τους γηπεδούχους, αλλά ο σκόρερ του Αγίου Γεωργίου όπως και ο Αποστολόπουλος από πλευράς Αδελφοσύνης πήραν την …άγουσα για τα αποδυτήρια στο 78’, μιας και αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα αμφότεροι, αφού είχαν έντονο διαπληκτισμό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταμάτης Αντωνάς με βοηθούς τους Αλεξίου και Λυριστή.

Άγιος Γεώργιος: Λοντάκος, Γιωργάς, Χατζημανώλης, Κόπελλος (65΄ Μπρισνόβαλης), Κουτσουμπάρης, Παρδαλός, Φαρμακαλής, Σκορδάς, Ζόλταν, Αφαντενός, Ντύρος (77΄ Καϊλακής).
Αδελφοσύνη: Χατζηδημητρίου, Ζαμαντάκης, Πρωτόπαππας (83΄ Τσιαντούλας), Λιούρας, Ταμπάκ (90΄ Ζαράρης), Καϊμαξής, Ντουμάζιος (75΄ Κασιώτης) , Τσιριγώτης (73΄ Καϊζερλή), Αποστολόπουλος, Παπαδόπουλος Κ, Παπαδόπουλος Μ.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας