Στις 24 Ιανουαρίου στην Κάλυμνο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Στις 24 Ιανουαρίου στην Κάλυμνο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Στις 24 Ιανουαρίου στην Κάλυμνο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 259 ΦΟΡΕΣ

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 θα επισκεφτεί τελικά την Κάλυμνο, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου προσκεκλημένος του Αλιευτικού Συλλόγου Παράκτιας Αλιείας– Ξιφία Καλύμνου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ» και του Προέδρου του Μανώλη Κουλλιά. Η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, αλλά λόγω έκτακτης υποχρέωσης που προέκυψε, μετακινήθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ,μαζί με τον Υπουργό θα έλθουν στο νησί ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός και οι βουλευτές Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός και Δημήτριος Γάκης.

Κατά την παραμονή του στην Κάλυμνο, ο Υπουργός Ευάγγελος Αποστόλου θα παραστεί σε εκδήλωση στην Ιχθυόσκαλα του νησιού και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Αλιευτικού Συλλόγου Παράκτιας Αλιείας– Ξιφία Καλύμνου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ» και θα συζητήσει με τους αλιείς τα προβλήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου του, που τους απασχολούν και είναι αρκετά.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης για το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών

Σε Κάλυμνο, Ρόδο και Κω ο Βουλευτής Βασίλης Α. Υψηλάντης