Θυμήθηκε τη …νίκη η Κατταβιά

Θυμήθηκε τη …νίκη η Κατταβιά

Θυμήθηκε τη …νίκη η Κατταβιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 144 ΦΟΡΕΣ

Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν με το επιβλητικό 1-5 χθες τον Νικαγόρα στην Κέφαλο και πήραν ξανά «τρίποντο» μετά την 1η Οκτωβρίου…

Στις νίκες επέστρεψε η Κατταβιά χθες με το επιβλητικό 1-5 στην Κέφαλο επί του Νικαγόρα, σε μια εξ αναβολής αναμέτρηση στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για την Α’ Κατηγορία «Blue Star Ferries».

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Νικαγόρας ήταν αυτός με την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά μετά από εκτέλεση φάουλ του Στρατή, η κεφαλιά του Σπυράτου πέρασε μόλις άουτ.

Παρόλα αυτά όμως, η Κατταβιά ευτύχησε να προηγηθεί στο 22’ με διαγώνιο σουτ του Νασόπουλου από τ’ αριστερά. Στο 30’ ο Παπαβεργής έδιωξε ωραία σουτ του Μπίλλη με το οποίο προσπάθησαν οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν, ενώ στο 44’ πια έγινε το 0-2 χάρις στη σέντρα του Μαριεττάκη και πλασέ στην κίνηση από τον Μαντινάο.

Ο σκόρερ όμως για την Κατταβιά δεν σταμάτησε εκεί αφού στο 62’με ωραίο γυριστό σουτ, αφού η μπάλα πριν βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι από την εκτέλεση φάουλ του Κούτσι, ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ.

Δυο λεπτά μετά μάλιστα έκανε ένα εύστοχο πλασέ και βρήκε δίχτυα, γι’ αυτό μετέτρεψε σε… περίπατο αυτό το ταξίδι της Κατταβιάς στην Κω. Οι γηπεδούχοι απλώς πέτυχαν το γκολ της τιμής με δυνατό σουτ του Κοκκαλάκη στο 71’, για να διαμορφωθεί πια το τελικό 1-5 από τον Νασόπουλο στο 72’, αφού προηγήθηκε κλέψιμο της μπάλας και ψηλοκρεμαστό πλασέ εν συνεχεία.

Σημαντική ευκαιρία είχε όμως και ο Τραγάκης από πλευράς φιλοξενούμενων στο 90’, καθώς βγήκε απέναντι από τον Πέρο που απόκρουσε ωραία το πλασέ του.

Αξίζει ν’ αναφερθεί πως η Κατταβια είχε να νοιώσει τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα από την 1η Οκτωβρίου, όταν και κέρδισε στο Κορακόνερο τη Δόξα Καρδάμαινας με 5-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τονίδης με βοηθούς τους Πατσιαούρα και Γιαμούζη.

Νικαγόρας: Πέρος, Ατσαλάκης, Κοκκαλάκης Γ., Κοκκαλάκης Μ., Σπυράτος (46’ Διακογιάννης Λ.), Παπαβασιλείου, Στρατής, Μπίλλης Ι., Ζερβός Ν. (74’ Μπίλλης Ι.), Κρεμύδας (55’ Κορκής), Μπίλλης Χ. (46’ Φούσκας).

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Κιλασίν Μ., Μαριεττάκης, Αυγέρης (76’ Τραγάκης), Σαλαμαστράκης, Μαντίναος (65’ Κιλασίν), Κούτσι, Πάπα (73’ Τοπάλ), Νασόπουλος, Ποζατζίδης.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα