Στην τελευταία φάση «τσίμπησε» βαθμό η Σύμη

Στην τελευταία φάση «τσίμπησε» βαθμό η Σύμη

Στην τελευταία φάση «τσίμπησε» βαθμό η Σύμη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 297 ΦΟΡΕΣ

Ισοφάρισε σε 2-2 χθες εκτός έδρας στο 97’ τη Χάλκη

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι χθες στο γήπεδο της περιοχής Αγίου Γεωργίου Παστίδας ανάμεσα στη Χάλκη και τη Σύμη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για τον α’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Η Σύμη προηγήθηκε με πλασέ του Ρίκκα στο 15’, αλλά μετά την προσπάθεια του Τσιώνη και την απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Κάργας βρήκε δίχτυα πλασάροντας για το 1-1.

Στη συνέχεια η Χάλκη μπήκε μπροστά χάρις στην κεφαλιά του Τσιώνη αλλά έμεινε με εννιά παίκτες όταν, αρχικώς αποβλήθηκε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματός της για διαμαρτυρία στο 50’ και στο 55’ ο Καλλιώρας επειδή εκτέλεσε νωρίτερα απ’ ό, τι έπρεπε ένα φάουλ.

Πάντως, αν και με εννιά παίκτες η Χάλκη, φάνηκε πως μπορούσε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ, με τον Φέρο μάλιστα να βλέπει δυο φορές την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι ύστερα από προσπάθειές του στο 75’ και το 83’.

Τελικά η Σύμη ισοφάρισε στο 97’ και την τελευταία φάση της αναμέτρησης με ωραίο σουτ του Ζουρούδη από το ύψος της περιοχής.

Διαιτητής ήταν ο Σταμάτης Αντωνάς με βοηθούς τους Αυγενικού και Ζαχαριάδη.

Χάλκη: Ντάνι (46’ λτ. Μιτζιρίκης), Δράμης, Τσιώνης, Καλλιώρας, Φωτιάδης (95’ Κυπραίος), Φέρο, Καβουκλής, Κουλούμπρης, Παπανικολάου, Κατωτικίδης (80’ Νίκανδρος), Κάργας.
Σύμη: Σπανός, Τσαουσέλης, Χατζηπέτρος Μ., Χατζηπέτρος Ν., Λεβεντέρης Α. (60’ Λιγκάνσι), Ράπι, Στεφάνου, Τσίκκης (80’ Καραβαΐλης), Λεβεντέρης Π. (46’ Χότζα), Ρίκκα, Καραγιάννης (46’ Ζουρούδης).

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή