Επιστροφή για τον Άρη Αρχαγγέλου

Επιστροφή για τον Άρη Αρχαγγέλου

Επιστροφή για τον Άρη Αρχαγγέλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 192 ΦΟΡΕΣ

Με σκόρερς τους Μπαϊρακτάρη και Πομπό, οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν 2-0 τη Δόξα Καρδάμαινας στην Κω

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη στην έδρα της Δόξας Καρδάμαινας προχθές, παρά το ότι ο Στάθης Φαρμακίδης αναγκάστηκε ν’ αλλάξει τα πλάνα του μόλις στο 7’ εξαιτίας του τραυματισμού του Ζαρκαδούλα και την αντικατάστασή του από τον Καρρά.

Η πρώτη μεγάλη φάση για τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε στο 21’ με την πάσα του Αξιώτη και τον Καρρά να μην μπορεί να σκοράρει σε… κενή εστία.

Ο Άρης ωστόσο συνέχισε να πιέζει με τον Μάλλιο να δημιουργεί… μπελάδες στην άμυνα της Δόξας, για να έρθει το γκολ πια στο 30’ όταν ο Τσελεπίδης εκτέλεσε με δύναμη πλάγιο από δεξιά και ο Πομπός έστρωσε στον Μπαϊρακτάρη, που σούταρε δυνατά για το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μάλλιος έκανε το πλασέ απέναντι από τον Γιακούμαρο που πέρασε μόλις άουτ, αλλά οι ισορροπίες άλλαξαν μετά την αποβολή του Τάλλαρου για τη Δόξα στο 44’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί αλλά δε δημιούργησαν τη μεγάλη φάση σε αντίθεση με τον Άρη, που στο 57’ σκόραρε και πάλι αφού ο Τσελεπίδης έκανε τη σέντρα και ο Πομπός που είχε προωθηθεί έστειλε με ωραίο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.

Να σημειωθεί πως και ο Άρης τελείωσε με δέκα παίκτες τον αγώνα αφού στο 62’ αποβλήθηκε ο Χατζηπέτρος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα. Παρά τις προσπάθειες από Λαμάι και Χατζηαντωνίου, η Δόξα δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα κι έτσι έμεινε αυτό το 0-2 για τον Άρη που πλησίασε περισσότερο την κορυφή μετά το 1-1 του ΑΕΡΑ με τον Φοίβο.

Καλή ήταν η διαιτησία του Λεωνίδα Φραγκιαδάκη και των βοηθών του, Παγώνη και Γιαμουζή.

Δόξα Καρδάμαινας: Γιακούμαρος, Κατσαρός (57’ Πης), Χατζηπαναγιώτης, Χατζησεβαστός (85’ Καλλούδης), Κουρζής, Μποϊλής (32’ λ.τ Λαμάι), Τάλλαρος, Ζερβός, Αρκούδας, Χατζηαντωνίου, Κάτση (61’ λ.τ Μαύρος).
Άρης Αρχαγγέλου: Καραγιάννης, Τσελεπίδης (62’ λ.τ Γιαννιού), Πομπού, Ζαρκαδούλας (7 λ.τ Καρράς, 84’ Μαγιόγλου), Γκίκας, Αξιώτης, Κοντόγιαννoς, Μπαϊρακτάρης, Μάλλιος, Χατζηλιόντας (73’ Κρεκούκιας), Χατζηπέτρος.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή