Κρατάει καλά την κορυφή ο Φοίβος

Κρατάει καλά την κορυφή ο Φοίβος

Κρατάει καλά την κορυφή ο Φοίβος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 195 ΦΟΡΕΣ

Προηγήθηκε με πέναλτι του Τζιβίλογλου για να ισοφαρίσει ο Μασάδο για τον ΑΕΡΑ στις καθυστερήσεις σε ένα ντέρμπι με επεισοδιακό φινάλε

Ένα ντέρμπι που τα είχε όλα έγινε προχθές στο γήπεδο Αφάντου.

Γκολ, φάσεις πολλές, νεύρα αλλά και κόκκινη κάρτα με αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών στο τέλος, είσοδος στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη και διαμαρτυρίες των Διοικούντων στον διαιτητή κ. Παρχαρίδη, κάτι που σημαίνει πώς, σε κάποιους δεν «άρεσε» το ισόπαλο 1-1 μεταξύ του γηπεδούχου ΑΕΡΑ και του Φοίβου, που μετά το αποτέλεσμα αυτό εξακολουθεί να διατηρεί τα πρωτεία στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο α΄ ημίχρονο οι δυο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσουν τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει το ντέρμπι. Τα πρώτα 25΄ειχαν ρυθμό αλλά και φάσεις από το ξεκίνημα, χωρίς φυσικά να έρθει το γκολ για κανένα από τους δυο αντιπάλους.

Μετά το 25΄, ο Φοίβος προτίμησε να λειτουργήσει αμυντικά και να κυνηγήσει το γκολ σε κάποιες από τις αντεπιθέσεις,αλλά και τις δικές του κερδισμένες στημένες φάσεις. Άφησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον ΑΕΡΑ, που έδειξε φλύαρος και δεν δημιούργησε τη φάση του γκολ μέχρι το τέλος του α΄ μέρους.

Στο β΄ ημίχρονο ήταν τόσο καλή η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων, που ο ΑΕΡΑ ήθελε, αλλά δεν μπορούσε να περάσει μπαλιές για γκολ στην περιοχή του Κεφάλα.

Μάλιστα από τα έντεκα βήματα ο Φοίβος προηγήθηκε στο 60΄ κι έδωσε άλλη τροπή στο παιχνίδι. Ο ΑΕΡΑ πίεσε για να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι και τα κατάφερε να φτάσει στο γκολ στις καθυστερήσεις (1-1), παίρνοντας τον βαθμό και την μπουκιά από το στόμα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έλπιζαν μέχρι εκείνο το σημείο, πως θα έφευγαν με το «χρυσό» τρίποντο

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ
Στο τέλος του αγώνα δεν έλειψαν τα νεύρα και οι αντεγκλήσεις, ακόμα και μεταξύ των παικτών. Όλα αυτά τα είδε ο κ. Παρχαρίδης ο οποίος δεν είχε φύγει από το γήπεδο και μετά τη λήξη του αγώνα, έδειξε κόκκινη κάρτα στον Μιχάλη Κεφάλα.

Δυστυχώς για το ποδόσφαιρο το κακό σκηνικό είχε και συνέχεια Διοικούντες των γηπεδούχων, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον κ. Παρχαρίδη, για τις αποφάσεις του και θεωρώντας τον υπεύθυνο για την απώλεια κι άλλων βαθμών για την ομάδα τους και μάλιστα εντός έδρας.

Ο Βάντερ Μασάδο από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
Ο Βάντερ Μασάδο από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ


ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
7' Ο Καλημέρης σέντραρε από αριστερά κι ο Στεφανίδης με σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα άουτ.

11' Ο Μασάδο εκτέλεσε φάουλ κι ο Κεφάλας έδιωξε δύσκολα, σώζοντας τον κίνδυνο που πήγε να δημιουργηθεί στην εστία του.

12' Από κάθετη του Λυμπερόπουλου, ο Μασάδο σούταρε, αλλά και πάλι ο Κεφάλας έδιωξε τη μπάλα

17' Ο Χατζησάββας σέντραρε κι ο Καλημέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

19' Ο Μασάδο μπήκε στην περιοχή, έπεσε στο έδαφος, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι αλλά ο κ. Παρχαρίδης έδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

33' Ο ΑΕΡΑ «φωνάζει» για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δεν βγήκε στον Χατζησάββα, από «τράβηγμα» στον Πλύγκο ΜΙ

60' Ο Γκινής εκτέλεσε κόρνερ κι ο Λυμπερόπουλος έπαιξε τη μπάλα με το χέρι. Ο κ. Παρχαρίδης έδειξε το σημείο του πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες. Το εκτέλεσε ο Τζιβίλογλου πετυχαίνοντας το 0-1

83' Ο Δαρζέντας έδιωξε καλά τοποθετημένος το δυνατό σουτ του Τζιβίλογλου.

85' Κεφάλας και Φωτεινής δεν συνεννοήθηκαν καλά. Στην αδράνεια της άμυνας του Φοίβου πήρε τη μπάλα ο Μαλλιάκας αλλά πλάσαρε άουτ.

90' Ο Λαουδίκος γύρισε τη μπάλα στην περιοχή κι ο Μασάδο με προβολή, την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

93' Ο Γκινής από καλή θέση σούταρε άουτ για να μείνει το ισόπαλο 1-1.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν περισσότερο οι Στελλάς, Τρουμπούνας και ο Μασάδο. Από τον Φοίβο διακρίθηκαν οι Χατζησάββας, Τζιβίλογλου και Θεοδοσίου.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Παρχαρίδη και των βοηθών του κ.κ. Σπάρταλη και Μπέκα έχουν οι γηπεδούχοι, που διαμαρτυρήθηκαν έντονα μετά την λήξη του αγώνα για τις φασεις του 19΄και του 33΄.

Οι ομάδες:
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Μαλλιάκας, Δανάς, Γιαννακάκης, Τρουμπούνας, Στελλάς, Γαργάλης (46' Πλύγκος ΜΙ), Πλύγκος Μ. (80΄Λαουδίκος), Λόης (65΄Λυριστής), Μασάδο, Λυμπερόπουλος (80΄Νικολής)
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Καραγεωργίου, Χατζησάββας, Παϊζάνος, Φωτεινής, Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου, Πανταζόπουλος, Γκινής, Καλημέρης (78΄Πεταυράκης), Στεφανίδης (88΄Φτάκλας).

Διαβάστε ακόμη

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό