Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση: Κι όμως γίνεται!

Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση: Κι όμως γίνεται!

Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση: Κι όμως γίνεται!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 957 ΦΟΡΕΣ

Οι γιορτές πέρασαν, τα κιλά όμως έμειναν. Αναμφισβήτητα, ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος είναι από τους μήνες του χρόνου που περιλαμβάνουν πληθώρα εορτών, συνεπώς και αμέτρητα τραπέζια με οικογένεια και φίλους, γεμάτα με λαχταριστά φαγητά και γλυκά.

Όσο σθεναρή και αν είναι η προσπάθεια μας να αθλούμαστε και να τρεφόμαστε υγιεινά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η αντίσταση μας ενάντια στους πειρασμούς των γιορτών δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ. Τα περιττά κιλά των γιορτών φεύγουν πολύ δύσκολα και έχουν την τάση να πολλαπλασιάζονται, πλήττοντας ανεπανόρθωτα την αυτοπεποίθηση μας.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, 95% των γυναικών αντιμετωπίζουν πρόβλημα συσσωρευμένου λίπους σε κοιλιά, μηρούς, γλουτούς και μπράτσα. Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να τα «βάλουμε» με τα αντιαισθητικά ψωμάκια και την κυτταρίτιδα και μάλιστα αναίμακτα, με τη μέθοδο Laser Λιποαναρρόφησης Smartlipo.

Πρόκειται για την πιο hot τάση στη σύγχρονη Αισθητική Χειρουργική, καθώς εγγυάται άμεση λιπόλυση και σύσφιγξη χωρίς την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο που ενέχουν αντίστοιχες επεμβατικές μέθοδοι.

Όταν η διατροφή και το γυμναστήριο φαίνεται να αδυνατεί πλέον να προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και η ιδέα ενός χειρουργείου φαντάζει τρομακτική, η μέθοδος Λιπογλυπτικής με Laser Smartlipo λιώνει τα λιποκύτταρα χωρίς νυστέρι.

Η διαδικασία είναι απλή και εφαρμόζεται με εγγυημένη επιτυχία και ασφάλεια στον χώρο του Δερματολογικού Ιατρείου, με χρήση τοπικής αναισθησίας. Η οπτική ίνα του Laser Smartlipo εισέρχεται απευθείας στην περιοχή όπου εντοπίζεται το πρόβλημα, επιδρώντας άμεσα στα λιποκύτταρα και μετατρέποντας τα σε λεπτόρρευστο υγρό, χωρίς να τραυματίζει τους περιβάλλοντες ιστούς.

Την ίδια στιγμή, η θερμική ενέργεια που διοχετεύεται διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις λίπους στις περιοχές της κυτταρίτιδας, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και επιτυγχάνοντας μόνιμη και οριστική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και ταυτόχρονη τόνωση του δέρματος. Τέλος, το υγροποιημένο λίπος αναρροφάται με μια πολύ λεπτή και ατραυματική κάνουλα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και βελτιώνονται σταδιακά με τη φυσιολογική αποβολή του εναπομείναντος υγροποιημένου λίπους από τον οργανισμό με φυσιολογικούς μηχανισμούς και την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Με μία συνεδρία διάρκειας 1-2 ωρών, νικάμε το τοπικό πάχος σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, ψωμάκια, μπράτσα, γάμπες, γόνατα και προγούλι και επιστρέφουμε άμεσα στις καθημερινές μας δραστηριότητες χωρίς τομές, μελανιές και ράμματα.
Cosmetic Derma Medicine
| www.cosmeticdermamedicine.gr

Αθήνα: +30 210 6980451
Κηφισιά: +30 210 6232220
Γλυφάδα: +30 210 8980444
Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240
Πάτρα: +30 2610 226562
Ρόδος: +30 22410 32700
Λεμεσός: +357 25251040

Διαβάστε ακόμη

Υπέρταση και ινομυώματα: Πώς συσχετίζονται

Ηπατική νόσος: Πώς εκδηλώνεται στις διάφορες μορφές της

Ποιες είναι οι συνέπειες της χαμηλής βιταμίνης D

Λουτεΐνη: Ποια τα οφέλη της & σε ποιες τροφές θα τη βρείτε

Γυροειδής αλωπεκία (τριχοφάγος): Τί είναι και πώς αντιμετωπίζεται

Πνευμονική ατρησία: Προσοχή στα συμπτώματα της καρδιακής νόσου

«Μίνι» εγκεφαλικό: Ποια είναι τα συμπτώματά του

Ο «Κήπος της γνώσης και της φαντασίας» στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού