24 Ιανουαρίου τελευταία ημέρα των επαναπροσλήψεων για τους ξενοδοχοϋπάλληλους

24 Ιανουαρίου τελευταία ημέρα των  επαναπροσλήψεων για τους ξενοδοχοϋπάλληλους

24 Ιανουαρίου τελευταία ημέρα των επαναπροσλήψεων για τους ξενοδοχοϋπάλληλους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 325 ΦΟΡΕΣ

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου ενημερώνει τα μέλη του ότι η λήξη της περιόδου πραγματοποίησης των επαναπροσλήψεων για το 2018 πλησιάζει με τελευταία ημερομηνία την 24η Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε, οι αιτήσεις διεξάγονται καθημερινά 09:00 – 14:00 και 17:00 - 19:00 στο γραφείο του Σωματείου μας το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, στην Στεφ. Καζούλη 30.

Συγκεκριμένα προς τα μέλη μας, των οποίων η συνδρομή 2018 είχε παρακρατηθεί κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν (2017) από την επιχείρηση όπου εργάζονται, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων διευκρινίζει ότι η παρακράτηση της συνδικαλιστικής εισφοράς δεν πραγματοποιεί αυτόματα την επαναπρόσληψη των εργαζόμενων αλλά ανανεώνει την συνδρομή τους και τους καθιστά μέλη του Σωματείου μας.

Όσα μέλη λοιπόν έχουν πληρωμένη συνδρομή 2018 και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την επαναπρόσληψή τους, παρακαλούνται όπως προσέλθουν στα γραφεία του Σωματείου μας τις ώρες λειτουργίας (όπως αναγράφονται παραπάνω) παρά μόνο για να υπογράψουν και να κατοχυρώσουν την αίτηση επαναπρόσληψής τους.

Διαβάστε ακόμη

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες