Μετράει κέρδη και ελπίζει στα καλύτερα η Ρόδος

Μετράει κέρδη και ελπίζει στα καλύτερα η Ρόδος

Μετράει κέρδη και ελπίζει στα καλύτερα η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 138 ΦΟΡΕΣ

Ώθηση και νέα δυναμική δίνει στη Ρόδο η νίκη επί του Ιάλυσου στο προχθεσινό ντέρμπι. Τις ευχαριστίες της στον κόσμο για την παρουσία του στο Δημοτικό Στάδιο εκφράζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση των «ελαφιών»

Σαφώς περισσότερα από τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, οι οποίοι τη διατηρούν σε τροχιά διεκδίκησης της πρωτιάς, κέρδισε η Ρόδος με το προχθεσινό και δια ποδός Μάρκο Παβίσεβιτς 1-0 επί του Ιάλυσου στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα «ελάφια» επιβεβαίωσαν την αγωνιστική βελτίωσή τους, έδειξαν πως έχουν αρχίσει να αποκτούν ταυτότητα, χαρακτήρα και να πείθουν τον κόσμο τους, που δείχνει πλέον πιο ζεστός και έτοιμος να ξεκινήσει να επιστρέφει στο γήπεδο.

Απόλυτα αναμενόμενα, τα χαμόγελα στο «πράσινο στρατόπεδο» ήταν χθες πολλά και πλατιά, ταυτόχρονα όμως και τοποθετημένα μέσα στο πλαίσιο της παραδοχής πως ο δρόμος παραμένει μακρύς και δύσκολος.

Η εβδομάδα ξεκίνησε για τους ποδοσφαιριστές της Ρόδου με χαλάρωμα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, με τον προπονητή Τίμο Καβακά να μην έχει στη διάθεσή του μόνο τον Θεόφιλο Κουρούπη, ο οποίος ταλαιπωρείται από μόλυνση στο αυτί και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Ο τεχνικός των «ελαφιών» έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του στο ντέρμπι, μοίρασε «μπράβο» αφιερώνοντας τη νίκη στον κόσμο, χαρακτήρισε τα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Λουτράκι και Διαγόρα καθοριστικά για την οριοθέτηση των στόχων της ομάδας, ενώ εκτιμά πως η διακοπή του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έρχεται σε μία στιγμή που δεν βοηθάει τη Ρόδο, καθώς «σπάει» το ρυθμό που έχει αρχίσει να βρίσκει πάνω στο «ρολάρισμά» της.

Παρά την κούραση από το παιχνίδι της Κυριακής, η σημερινή μέρα θα κυλήσει με προπόνηση, καθώς αύριο Τετάρτη στις 3 το απόγευμα τα «ελάφια» αντιμετωπίζουν στο γήπεδο Κοσκινού τον Κλεάνθη στο πλαίσιο της 3ης φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν πολλοί νεαροί, άλλωστε η προκήρυξη της διοργάνωσης προβλέπει τη χρησιμοποίηση τουλάχιστον έξι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.
Ευχαριστίες στον κόσμο

Τον φίλαθλο κόσμο, που έδωσε το παρών στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου και στήριξε την προσπάθεια της Ρόδου στο ντέρμπι της Κυριακής, ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η διοίκηση των «ελαφιών», υποσχόμενη ακόμα περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερες χαρές:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, βρέθηκαν την Κυριακή στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με τον Ιάλυσο, βοηθώντας με την παρουσία τους και τον παλμό τους την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση μίας ιδιαίτερα σημαντικής νίκης.

Η διοίκηση, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές υπόσχονται να συνεχίσουν να εργάζονται με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο, ώστε να μην αργήσει ο καιρός που οι προσδοκίες των φίλων της Ρόδου θα γίνουν πραγματικότητα και οι εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου θα θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές»

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή