Σοβαρές καταγγελίες του Διαγόρα Βατίου

Σοβαρές καταγγελίες του Διαγόρα Βατίου

Σοβαρές καταγγελίες του Διαγόρα Βατίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 203 ΦΟΡΕΣ

Για έκτροπα εις βάρος ποδοσφαιριστών τους και του γενικού αρχηγού τους από μικρή μερίδα οπαδών του Ηρακλή Μαριτσών κάνουν λόγο οι «κυανέρυθροι»

Σε σοβαρές καταγγελίες για τη συμπεριφορά μίας μικρής μερίδας οπαδών του Ηρακλή στο προχθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος στο γήπεδο των Μαριτσών προχώρησε η διοίκηση του Διαγόρα Βατίου.

«Το Δ.Σ. του Διαγόρα Βατίου καταδικάζει τα έκτροπα που διαδραματίστηκαν στο κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ηρακλή Μαριτσών.

Συγκεκριμένα, χωρίς ουσιαστικά κανένα λόγο, φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας, στο ημίχρονο και ενώ οι παίκτες κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, χτύπησαν τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Καραγιάννη και στη συνέχεια έκαναν το ίδιο και στο γενικό αρχηγό, Γιάννη Καραγιάννη.

Επίσης, στο τέλος του παιχνιδιού και ενώ οι ποδοσφαιριστές μας βρίσκονταν στα αποδυτήρια, φίλαθλοι έσπασαν το παράθυρο με αποτέλεσμα αυτό να τραυματίσει στο κεφάλι τον ποδοσφαιριστή μας Μοσχή.

Ευτυχώς η παρέμβαση του γιατρού του αγώνα ήταν άμεση και δεν είχαμε περαιτέρω δυσάρεστες καταστάσεις. Οι ενέργειες αυτές γυρνάνε το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και είναι επιτακτική ανάγκη να εξαλειφθούν από τα γήπεδα.

Τέλος, θα ήταν άδικο να μην αναγνωρίσουμε τις προσπάθειες κάποιων ποδοσφαιριστών, συμβούλων και του προέδρου του Ηρακλή Μαριτσών, να ηρεμήσουν την όλη κατάσταση, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Τα δύο σωματεία είχαν, έχουν και θα έχουν άριστες σχέσεις, όσο και αν μία μερίδα κακών φιλάθλων, προσπάθησε να τις χαλάσει».

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!