Στον Λεβαδειακό ο Χεκιμάι του Διγενή

Στον Λεβαδειακό ο Χεκιμάι του Διγενή

Στον Λεβαδειακό ο Χεκιμάι του Διγενή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 190 ΦΟΡΕΣ

Ο αναπτυξιακός προσανατολισμός του Διγενή τα τελευταία χρόνια δίνει ευκαιρίες σε πολλά παιδιά που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, «μετακομίζοντας» σε ομάδες της Σούπερ Λίγκα.

Σειρά, μετά τον Σάββα Τζουανάκη που είναι πλέον παίκτης του Πλατανιά, πήρε ο Κέβιν Χεκιμάι, μόλις 16 ετών, με τη μεταγραφή του στον Λεβαδειακό.

Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση του Διγενή για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή του:

«Η οικογένεια του Α.Σ. Διγενή Κοσκινού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια μεταγραφή ακόμη ενός παιδιού της, του HEQIMAJ KEVIN στην ομάδα της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός.

Το Δ.Σ., οι Προπονητές και συμπαίκτες του Kevin μας, είμαστε υπερήφανοι για την εξέλιξη αυτή, διότι είναι η δεύτερη μεταγραφή σε διάστημα λίγων ημερών όπου βλέπουμε να αποδίδει καρπούς η όλη στήριξη και η πίστη μας στα νέα παιδιά, όπου μέσα και από την προσωπική τους δουλειά εδώ και δύο χρόνια, ξεκινάει το ταξίδι προς το όνειρό τους.

Κέβιν μας, σε ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά σου στην Ομάδα μας, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και για την όλη συμπεριφορά και το ήθος το οποίο επέδειξες όλο αυτό το διάστημα που ήσουν στην Οικογένεια μας.

Σου ευχόμαστε, παιδί μας να αργήσεις για πολλά χρόνια να επιστρέψεις ποδοσφαιρικά στο νησί μας και να ξέρεις ότι τη μεταγραφή σου τη θεωρούμε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες αυτής της Διοίκησης.

Καλή επιτυχία και να απολαύσεις το ταξίδι σου που μόλις ξεκινάει».

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!